Πανελληνιονίκης η Μυτιληναίου

Πανελληνιονίκες για το 2011 στην υπερπήδηση εμποδίων αναδείχθηκαν οι Ιόλη και Χάνα Μυτιληναίου καθώς και ο Φίλιππος Χάγερ στους 64ους Πανελλήνιους Αγώνες Ιππασίας, στο κλειστό ιπποδρόμιο του Ολυμπιακού Κέντρου στο Μαρκόπουλο.

Στην κατηγορία Ενηλίκων ύψους 1.45μ. η Χάνα Μυτιληναίου ανέκτησε τον τίτλο της Πανελληνιονίκη μετά το 2009, ιππεύοντας την Equitta. Στην 2η θέση ήταν ο Κρίτων Ζαφειρόπουλος με την Vieanne και στην 3η θέση ο Αλέξανδρος Φουρλής με την Capuccino Z.

Στην

κατηγορία Νέων Ιππέων ύψους 1.40μ. νικητής ήταν ο Φίλιππος Χάγερ με την Lune de Boele. Ακολούθησε η Μόνικα Μαρτίνη με την Cleopatra και ο Ευθύμης Κρεμιώτης, με τον Primeur.

Στην κατηγορία Εφήβων ύψους 1.35μ. η Ιόλη Μυτιληναίου αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης ιππεύοντας τον Ascot. Δεύτερη ήταν η Κατερίνα Ιμιρζιάδη με τον Red Pringle και τρίτος ο Διογένης Παλέγδας με την Aischa D.

Στην κατηγορία Παίδων ύψους 1.15μ. η Σήλια Μπελιόγλου με την Lolippop επικράτησε στα μπαράζ της Μαρίας Βαρυμπομπιώτη με την Nola de Cosniere (τρίτος ο Λεωνίδας Παλέδγας με την Cornelia).

Στο Ομαδικό αγώνισμα των ομίλων ύψους 1.20μ. πρώτευσε ο Ιππικός Όμιλος Ελλάδας με τους Γιώργο Φραγκογιάννη και τον Black Label, Πάρι Κουτσογιάννη και τον Zino, Μυρτώ Ηλιάδη Κούτσικου και τη Voila He, Ντόρη Ηλιάδη Κούτσικου και τη La Folie Douce, αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης. Στην 2η θέση ήταν ο Ιππικός Αθλητικός Όμιλος Φιλίππων και στην 3η θέση ο Ελληνικός Ιππικός Όμιλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα