Παίρνει παράταση η προσωρινή διοίκηση στον ΠΑΟ

Την Τετάρτη (26/10) η προσωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα πάρει από το Πρωτοδικείο παράταση θητείας μέχρι τις 23/11 όπου και θα συσταθεί η νέα διοίκηση Πρωτοδικείου.

Διάστημα τριών μηνών προσωρινής διοίκησης μετρά ο Παναθηναίκός Α.Ο που το καλοκαίρι βρέθηκε στο... παρά ένα της διάλυσης. Τα προβλήματα δεν έχουν ξεπεραστεί και τα χρέη

παραμένουν αλλά με τις προσπάθειες του Προέδρου, Αχιλλέα Μακρόπουλου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν λυθεί ζητήματα που θα μπορούσαν να φέρουν σε δύσκολη θέση το Σύλλογο.

Την περασμένη εβδομάδα και μέσα στον απεργιακό κλοιό, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να αποκτήσει διοίκηση Πρωτοδικείου εξαιτίας της απεργίας των δικαστικών και η τακτική δικάσιμος μετατέθηκε σχεδόν ένα μήνα αργότερα (23/11). Ωστόσο, το πρωί της Τετάρτης το νυν διοικητικό συμβούλιο θα πάρει και τυπικά παράταση για να συνεχίσει την προσωρινή του θητεία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, σε περίπου ένα μήνα το Πρωτοδικείο όχι μόνο θα ορίσει διοίκηση αλλά θα ελέγξει και τα εώς τώρα πεπραγμένα προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σύλλογος τρεις μήνες μετά! Αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο στοίχημα του Ερασιτέχνη που μέχρις στιγμής «ακροβατεί» σε μια κλωστή.

Keywords
Τυχαία Θέματα