«Παγώνει» η υπόθεση της Καρδίτσας

Η κατάσταση είναι… κωμικοτραγική, όταν έχουμε φτάσει τέλη Οκτωβρίου και ακόμα τα μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ δεν γνωρίζουν τις αρμοδιότητες του.

Ουσιαστικά αυτό το ερώτημα απευθύνουν στο ΔΣ της Ομοσπονδίας με αφορμή την υπόθεση της Αναγέννησης Καρδίτσας. «Μπορεί η επιτροπή να ελέγξει τη νομιμότητα των αποφάσεων της Εφέσεων;»… ρωτούν τα μέλη της επιτροπής της ΕΠΟ βάζοντας στο «ψυγείο» παράλληλα την έκδοση απόφασης για την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά

η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας:

«Το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικάζει την από 17-9-2011 αίτηση-προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904» και του Σωτηρίου Αντωνίου κατά της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, (Ε.Π.Ο.).

Αναβάλλει την έκδοση της οριστικής του αποφάσεως μέχρι την κατ’ άρθρο 55 παρ. 1 του ισχύοντος Καταστατικού της Ε.Π.Ο. λήψη απόφασης από το Δ.Σ. της τελευταίας επί του απευθυνόμενου σ’ αυτό υπό του παρόντος Δικαστηρίου ερωτήματος, εάν τούτο (Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο) έχει τη δικαιοδοσία προς έλεγχο της νομιμότητας των αποφάσεων της Επιτροπής Εφέσεων της Ε.Π.Ο. και συνεπώς και της ήδη προσβαλλομένης 191/2011 αποφάσεως αυτής, κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα διαλαμβανόμενα».

Keywords
Τυχαία Θέματα