Όταν ο πανηγυρισμός γίνεται… χορός (videos)

Με αφορμή τον πανηγυρισμό των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ το Onsports σας παρουσιάζει ανάλογες περιπτώσεις στο Παγκόσμιο Ποδόσφαιρο.

1. Μπεμπέτο (Βραζιλία - Ολλανδία)

Πρόκειται για έναν πανηγυρισμό που έχει μείνει χαραγμένος στην συνείδηση όλων των ποδοσφαιρόφιλων του πλανήτη. Ο Βραζιλιάνος Μπεμπέτο, πετυχαίνοντας το 2-0 για την Βραζιλία απέναντι στην

Ολλανδία στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, ήθελε να αφιερώσει το γκολ στο νεογέννητο παιδί του. Έτσι αυτός και οι συμπαίκτες του αποφάσισαν να… νανουρίσουν τον… αέρα με τον πανηγυρισμό να αντιγράφεται από αρκετούς ποδοσφαιριστές στη συνέχεια.

{youtube}sbhaDnd-5kg{/youtube}

2. Τέβεζ (Μάντσεστερ Σίτι - Σάντερλαντ)

Ο επιθετικός της Σάντερλαντ, Τζόουνς πετυχαίνοντας γκολ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με την Σάντερλαντ, πήγε μπροστά από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας και έκανε κάποιες χορευτικές φιγούρες. Λίγο αργότερα όμως ο Κάρλος Τέβεζ πετυχαίνοντας γκολ από το σημείο του πέναλτι, αντέγραψε ειρωνικά τον συνάδελφό του πανηγυρίζοντας μπροστά στους οπαδούς των «μαυρόγατων».

{youtube}Y17cSd91qWA{/youtube}

3. Η παρέα της Άρσεναλ (Ανρί, Αντεμπαγιόρ και Έμπουε)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος πανηγυρισμός αλλά πολλοί. Ο λόγος για τους ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Εμάνουελ Έμπουε. Η τριάδα των παικτών της Άρσεναλ, επέλεγε αρκετές φορές να πανηγυρίζει τα τέρματα με διάφορους χορούς.

{youtube}XhnRt48L2CA{/youtube}

4. Ασαμόα Γκιάν (Τσέλσι - Σάντερλαντ)

Η Σάντερλαντ είχε κάνει την τεράστια έκπληξη επικρατώντας με 3-0 στο «Στάνφορντ Μπριτζ» της Τσέλσι και ο Ασαμόα Γκιάν πετυχαίνοντας ένα τέρμα, δεν έχασε την ευκαιρία να δείξει τις χορευτικές του ικανότητες. Έτσι πήγε μπροστά στους οπαδούς της ομάδας του και με λικνίσματα που θα ζήλευαν και επαγγελματίες χορευτές έβαλε στον ρυθμό και τους συμπαίκτες του.

{youtube}ADTUDx8-Pbg{/youtube}

5. Πίτερ Κράουτς (Αγγλία - Τζαμάικα)

Για φιλική αναμέτρηση της εθνικής Αγγλίας, ο Πίτερ Κράουτς παρουσίασε έναν διαφορετικό τρόπο για να πανηγυρίσει το γκολ του. Μετά το 5-0, ο Άγγλος επιθετικός με το ψηλό του κορμί έδειξε ότι είναι ιδανικός για να κάνει τον… robot dance.

{youtube}QYe34C1bQPk{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα