Όρκος για την επανάκτηση του Ramos

Εκπρόσωπος του κυβερνητικού σώματος της Βενεζουέλας ορκίστηκε πως θα εντείνει τις προσπάθειες του, για να επιστραφεί σώος στην οικογένεια του ο Wilson Ramos.

Όπως είναι γνωστό, ο 24χρονος catcher των Ουάσινγκτον Νάσιοναλς βρέθηκε στα χέρια απαγωγέων, οι οποίοι εισέβαλαν στο οικογενειακό του σπίτι. Το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε αρκετές ώρες αργότερα παρατημένο σε ένα διπλανό χωριό της Βενεζουέλας.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Τάρεκ Ελ Αϊσαμί, έδωσε όρκο περί άμεσης επαναφοράς του ταλαντούχου παίκτη του μπέιζμπολ

και έθεσε προτεραιότητα στους κορυφαίους ντετέκτιβ της χώρας την συγκεκριμένη υπόθεση. Όλα αυτά έχουν προκαλέσει την επέμβαση της ίδιας της λίγκας, αφού το MLB δηλώνει ανήσυχο και παρακολουθεί από κοντά τις εξελίξεις.

Πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει βεβαρημένο σχετικό ιστορικό με παίκτες μπέιζμπολ στην Βενεζουέλα. Σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, όμως, απήχθησαν συγγενείς των αθλητών και όχι κάποιος συγκεκριμένος παίκτης. Ο Ramos είχε μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του έπειτα από την πρώτη του χρονιά σαν επαγγελματίας και αποτέλεσε στόχο των αγνώστων.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα