Ορφέας Ξάνθης – Ορφέας Ελευθερούπολης 2-2

Γκολ και θέαμα προσέφεραν Ορφέας Ξάνθης και Ορφέας Ελευθερούπολης, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2, σε ένα παιχνίδι με χιτσκοκικό φινάλε.

Η ομάδα της Ελευθερούπολης προηγήθηκε στο 44’, χάρη στο πλασέ του Τσιμπλίδη, ενώ στο 54’ ο Γιαλαμής έκανε το 0-2. Ωστόσο το παιχνίδι δεν είχε τελειώσει ακόμη και επιφύλασσε πολλές ανατροπές. Στο 56’ ο Μπαμπατσάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, αλλάζοντας την ισορροπία του αγώνα. Κι ενώ όλα έδειχναν πως η ομάδα της Καβάλας θα περάσει νικηφόρα από την Ξάνθη, σε πέντε λεπτά ανατράπηκαν όλα.

Στο

88’ ο Χριστοδουλίδης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή με τον διαιτητή να δίνει πέναλτι και απευθείας κόκκινη κάρτα. Ο Μουμίν Ογλού ευστόχησε από την άσπρη βούλα, μειώνοντας σε 1-2. Και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Παυλακάκης με κεφαλιά ισοφάρισε, «κλέβοντας» τον βαθμό της ισοπαλίας για τον Ορφέα Ξάνθης.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Μεμέτ Ογλού, Μόσχος (83’ Δάρδας), Μαυρόπουλος, Μουμίν (46΄ Παυλακάκης), Μαλαδένης, Σουκρί Ογλου, Καραγκιόζης, Παπαστεφάνου, Χουσεΐν Ογλού (70’ Καρυώτης), Ξανθόπουλος, Μουμίν Ογλού

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ: Καραβελίδης, Πολυχρονιάδης, Σεμερτζίδης, Νάκου, Χριστοδουλίδης, Μπαμπατσάνης, Βλάχος (88’ Αποστολάκης), Σταματόπουλος, Χατζηβασιλειάδης (59’ Σαμαράς), Τσιμπλίδης (82’ Τζιλόγλου), Γιαλαμής

Keywords
Τυχαία Θέματα