Ολυμπιακός 4x4 και στην Αυστραλία! (photos)

Στο ύψος των περιστάσεων στάθηκε ο Ολυμπιακός στη Μελβούρνη επικρατώντας – άνετα και δίκαια – προς τέρψη σχεδόν 20.000 φιλάθλων, που βρέθηκαν «στο Etihad Stadium», της τοπικής Βίκτορι με σκορ 4-1.

Οι «ερυθρόλευκοι», με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για τελευταία φορά στην άκρη του πάγκου τους, ήταν σαφώς ανώτερη και ποιοτικότερη ομάδα από τους Αυστραλούς, τους οποίους… φιλοδώρησαν

με τέσσερα γκολ.

Ο Φουστέρ στο 10’, ο Φετφατζίδης στο 23’, ο Φράνιτς με αυτογκόλ στο 25’ και ο Ντιόγκο στο 88’ σκόραραν για τους νταπλούχους Ελλάδας, ενώ για τη Μέλμπουρν Βίκτορι τον δόμο προς τα δίχτυα βρήκε στο 30’ μ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Τόμπσον.

Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τους: Μέγιερι, Τοροσίδης, Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Μιραλάς και Τζεμπούρ, ενώ με την έναρξη του δευτέρου 45λεπτου πέρασαν στο παιχνίδι οι Κάρολ, Μοντέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Μακούν, Αμπντούν και Ντιόγκο. Στο 76’, εξάλλου, ο Δασκαλάκης αντικατέστησε τον Κάρολ.

Σημειώνεται ότι με το τέλος του α’ ημιχρόνου, οι πέντε Έλληνες διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού (σ.σ. Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης και Φετφατζίδης) αποχώρησαν τάχιστα από το γήπεδο με προορισμό το αεροδρόμιο προκειμένου να επιστρέψουν νωρίτερα από την υπόλοιπη αποστολή, η οποία επιστρέφει αύριο βράδυ στην Ελλάδα.

Οι πρωταθλητές και κυπελλούχοι Ελλάδας αποθεώθηκαν από τους σχεδόν 20.000 ομογενείς στην Αυστραλία μοιράζοντας χαρά, υπογράφοντας αυτόγραφα και προσφέροντας όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Διαβάστε το αφιέρωμα του Onsports στην επίσκεψη του Ολυμπιακού στην Αυστραλία

Keywords
Τυχαία Θέματα