Ολοκλήρωσαν το sweep οι Μιλγουόκι Μπρούερς

09:03 1/6/2012 - Πηγή: OnSports

Αν και ο Τζορτζ Κοτταράς απουσίασε από τα τρία τελευταία παιχνίδια λόγω μικροτραυματισμού, οι Μιλγουόκι Μπρούερς συμπλήρωσαν τετραπλό εκτός έδρας sweep με το 6-2 σε βάρος των Λος Άντζελες Ντότζερς.

Mάλιστα ο τρίτος catcher των Μπρούερς, Martin Maldonado, διαμόρφωσε το 2-0 με sacrifice fly στο πρώτο inning. O pitcher του συλλόγου του Μάτζικ Τζόνσον, Chad Billingsley (2-4) δέχθηκε και διπλό home run από τον Aramis Ramirez

στο τρίτο inning, το οποίο διαμόρφωσε το 4-1.

Εν τω μεταξύ, ο Zacj Greinke (6-2) κράτησε το σκορ στο παραπάνω επίπεδο αφήνοντας αρκετές φορές runners στις βάσεις του. Εν τέλει χρειάστηκε τη συμβολή των Jose Veras, Kameron Loe, Tim Dillard και Manny Parra, για να χρεωθεί τη νίκη, ενώ ο Carlos Gomez σημείωσε το 6-1 με διπλό home run στο ένατο inning, πριν μειώσουν οι Ντότζερς σε 6-2.

Έτσι ο σύλλογος του Μιλγουόκι συμπλήρωσε 23 νίκες σε 51 παιχνίδια μειώνοντας την απόστασή του από την κορυφή της NL Central στις 5.5 επιτυχίες. Παράλληλα βρέθηκε πέντε επιτυχίες μακριά από τη δεύτερη wild card της λίγκας.

Από την άλλη, οι πρωτοπόροι της NL West υπέστησαν την 19η τους ήττα σε 51 ματς. Πάντως οι Ντότζερς παραμένουν στην κορυφή της συνολικής κατάταξης του MLB, αν και υπέστησαν τέσσερις διαδοχικές εντός έδρας ήττες από τους Μπρούερς.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

American League
Μπόστον Ρεντ Σοξ-Ντιτρόιτ Τάιγκερς 3-7

National League
Κολοράντο Ρόκις-Χιούστον Άστρος 11-5
Λος Άντζελες Ντότζερς-Μιλγουόκι Μπρούερς 2-6

Keywords
Τυχαία Θέματα