Όλα για την άνοδο στη Football League

08:32 8/7/2012 - Πηγή: OnSports

Η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο ματς για την έκτη αγωνιστική των πλέι οφ που κρίνει την άνοδο στη Football League.

Οι γηπεδούχοι βολεύονται και με την ισοπαλία, ενώ η νίκη είναι μονόδρομος για τους φιλοξενούμενους.

Στο άλλο παιχνίδι, ο Πανηλειακός φιλοξενείται στη Ζάκυνθο σε ένα αδιάφορο από βαθμολογικής άποψης ματς, αλλά οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν τη νίκη για το γόητρο της κατάκτησης της τρίτης θέσης.

Ζάκυνθος - Πανηλειακός (Δημ. Ζακύνθου, 17:00)

Διαιτητής:

Μάνταλος (Αθηνών)
Βοηθοί: Τουμπακάρης, Ταρανάς (Αθηνών)

Ο Ζόραν Γέφτοβιτς θα έχει στη διάθεσή του για τους γηπεδούχους τους Λιβέρη και Τσιριγώτη που επιστρέφουν από τιμωρία, όχι όμως και τον Κυπαρίσση, ο οποίος είναι τιμωρημένος. Ο τεχνικός των επτανήσιων αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Για τους φιλοξενούμενους που θέλουν ισοπαλία ή νίκη για να τερματίσουν τρίτοι, ο Σωτήρης Αντωνίου θα έχει αρκετές απουσίες. Μανιάτης, Κολόκας, Ακπαρίδης, Ι. Σωτηρόπουλος, Ταφαρλής και Θωνιάτης δεν είναι σε θέση να αγωνιστούν, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να έχει μόλις μια ενδεκάδα παικτών διαθέσιμη, κάτι που τον αναγκάζει να χρησιμοποιήσει δύο τερματοφύλακες στο αρχικό σχήμα!

Νίκη Βόλου - Οικονόμος Τσαριτσάνης («Π. Μαγουλάς», 18:30)

Διαιτητής: Τάσσης (Αθηνών)
Βοηθοί: Σαμοΐλης, Πασπάτης (Αθηνών)

Για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία) κατεβαίνουν οι γηπεδούχοι στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο κόσμος της Νίκης αναμένεται να φωνάξει βροντερό παρών για να βοηθήσει την ομάδα του να ανέβει κατηγορία. Ο Περικλής Αμανατίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον ανέτοιμο Αναστασίου, αλλά και τον Κάσκιο. Στα ευχάριστα για τον Έλληνα τεχνικό η επιστροφή του Κυπτίου, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από έναν τραυματισμό στη γάμπα.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι φιλοξενούμενοι θέλουν μόνο τη νίκη για να είναι αυτοί η ομάδα που θα συμμετέχει στη Football League τη νέα περίοδο. Ο Οικονόμος είναι η μοναδική αήττητη ομάδα της διαδικασίας, με τους παίκτες να έχουν εξαιρετική ψηχολογία και να είναι αισιόδοξοι πως θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Ο Γιώργος Καλτέκης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Παπαϊωάννου και Παλάσκα, αλλά και τους τραυματίες Πούτα, Νούσια και Κορομπίλια. Αντίθετα, επιστρέφουν οι Μπανούσης, Λέβναϊτς και Κουλτσιάκης.

Η βαθμολογία (σε 5 αγώνες)

1. Νίκη Βόλου 12 (12-6)
2. Οικονόμος Τσαριτσάνης 11 (7-3)
3. Πανηλειακός 5 (7-13)
4. Ζάκυνθος 2 (5-9)

Keywords
Τυχαία Θέματα