Οκτώ γκολ για τους Μπρούινς

Οι Μπόστον Μπρούινς... εξευτέλισαν τους Τορόντο Μέιπλ Λιφς κερδίζοντας τους με 8-0 και προσφέροντας τους μία από τις χειρότερες βραδιές της ιστορίας τους.

Στα πρώτα 12:42 της αναμέτρησης, οι Chris Kelly, Gregory Campbell, Benoit Pouliot και Brad Marchand είχαν διαμορφώσει το 4-0. Έτσι ο James Reimer αντικαταστάθηκε από τον Jonas Gustavvson έχοντας πέντε αποκρούσεις σε... εννέα σουτ. Ο έτερος τερματοφύλακας, όμως, δέχθηκε τέσσερα ακόμα γκολ

σε 15 σουτ από τον Pouliot (δεύτερο), Zdeno Chara, Brian Rolston και Tyler Seguin.

Μάλιστα, ο Rolston πρόσφερε παράλληλα τρεις ασίστ. Επίσης, λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης ο Shawn Thornton υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο. Ο 34χρονος... καυγατζής ανήκει στους κατόχους του Stanley Cup από το 2007.

Σε αντίθεση με τους παραπάνω γκολκίπερ, ο Tim Thomas πήρε shutout. Άλλωστε αντιμετώπισε μόλις... 13 σουτ. Έτσι οι πρωτοπόροι της Northeast άθροισαν 87 βαθμούς και έχουν πλέον τρεις παραπάνω από τους Ότουα Σένατορς, δεύτεροι στον όμιλο.

Από την άλλη, οι Μέιπλ Λιφς έμειναν στους 72, έξι μακριά από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL. Πάντως το ενδιαφέρον εστιάζεται πλέον στο επόμενο ματς του συλλόγου του Τορόντο και στην αντίδραση των οπαδών της ιστορικής ομάδας, καθώς οι Λιφς επιστρέφουν στην έδρα τους μετά το ντροπιαστικό 8-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα