Οικονόμου: «Πάμε για το θαύμα»

19:56 1/2/2012 - Πηγή: OnSports

«Δώρο στους οπαδούς μας θα είναι οι πράξεις», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ μετά την ήττα στην Τουρκία.

Η ήττα στην Κωνσταντινούπολη από τη Γαλατασαράι δεν ήταν ακριβώς εκτός προγράμματος για την ΑΕΚ, που γνώριζε τη δυναμική της τουρκικής ομάδας. Ο προπονητής, ωστόσο, της «Ένωσης», Αποστόλης Οικονόμου, υποσχέθηκε στους φίλους της ομάδας του πως στη ρεβάνς θα προσπαθήσουν για το… θαύμα:

«Συγχαρητήρια στις κοπέλες για την εμφάνιση.

Είχα ζητήσει να παίξουν το 110% των δυνατοτήτων τους για να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο σύνολο. Το καταφέραμε στο πρώτο σετ, το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες. Για τα άλλα δυο σετ η εικόνα δεν ήταν ανάλογη και αυτό γιατί δεν κρατήσαμε την υποδοχή και δεν πιέσαμε στο σέρβις όπως είχαμε πει», τόνισε ο Οικονόμου και πρόσθεσε:

«Ξέραμε την δυναμικότητα της Γαλατασαράι, κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε και θεωρώ ότι το παιχνίδι στην Αθήνα θα είναι διαφορετικό. Με την βοήθεια των οπαδών μας θα προσπαθήσουμε να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Θεωρώ αυτονόητο να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που μας ακολούθησαν μέχρι εδώ. Και όπως έχω πει σαν δώρο θα είναι οι πράξεις. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος και να εμφανιστούμε πιο βελτιωμένοι μήπως πετύχουμε το θαύμα και καταφέρουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Keywords
Τυχαία Θέματα