Οι ευχαριστίες του Ρούντολφ

Τους φιλάθλους της Ουγγαρίας που στήριξαν την προσπάθεια της Εθνικής τους παρά τον αποκλεισμό ευχαρίστησε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Ο Γκέργκελι Ρούντολφ μέσα από την επίσημη fan page του στο Facebook υποστήριξε

πως οι «Μαγυάροι» προσπάθησαν στο τελευταίο παιχνίδι των προκριματικών να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Φινλανδία ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Παρόλα αυτά, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο «Φέρεντς Πούσκας» της Βουδαπέστης για να στηρίξει την Εθνική.

«Η ομάδα προσπάθησε, αλλά δυστυχώς η νίκη δεν ήρθε. Σας ευχαριστώ όλους που ήσασταν δίπλα μας κατά τη διάρκεια των προκριματικών», ανέφερε ο Ρούντολφ που πρόσθεσε: «Προσπαθώ να επανέλθω γρήγορα στις υποχρεώσεις της ομάδας μου και να συνεχίσω την καριέρα μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ούγγροι φίλαθλοι φαίνεται να έχουν σε μεγάλη υπόληψη τον Ρούντολφ, καθώς τα σχόλια κάτω από την ανάρτησή του ήταν εγκωμιαστικά για την απόδοσή του με τη φανέλα των «Μαγυάρων».

«Γκέργκελι Ρούντολφ: Έξι γκολ και πέμπτη θέση στους σκόρερς των προκριματικών του Euro. Μπράβο Ρούντι», αναφέρει χαρακτηριστικά ένα από αυτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα