ΟΦΗ: Πήραν το σκεπτικό και «τρέχουν»

Στα χέρια των ανθρώπων του ΟΦΗ βρίσκεται από την Πέμπτη (24/5) το σκεπτικό της απόρριψης του φακέλου της κρητικής ομάδας σε πρώτο βαθμό και παλεύουν να καλύψουν τα αρνητικά σημεία.

Τα στοιχεία απόρριψης του φακέλου του ΟΦΗ λόγω της ρήτρας εμπιστευτικότητας που υπάρχει δεν μπορούν να δουν το φως της δημοσιότητας ωστόσο κάποιοι από τους βασικούς λόγους φαίνεται

να είναι η βιωσιμότητα της ΠΑΕ και οι οικονομικές εκκρεμότητες σε πρώην ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Μανόλης Ψωμάς, Πλάτωνας Καρακατσάνης, Ιβάν Ρούσεφ, Αλεξάντερ Σίμιτς και Πιότρ Βλόνταρτσικ.

Δευτέρα η έφεση, Τρίτη ή Τετάρτη η εκδίκαση

Ο ΟΦΗ πρόκειται να καταθέσει την προσεχή Δευτέρα (28/05) -τελευταία ημέρα της πενταήμερης προθεσμίας- την έφεση κατά της απόρριψης του φακέλου του σε πρώτο βαθμό και αυτή αναμένεται να εκδικαστεί την ερχόμενη Τρίτη (29/05) ή Τετάρτη (30/05), με την απόφαση να εκδίδεται τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Οι δυσκολίες είναι δεδομένες ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι ο Ηρακλειώτικος σύλλογος θα πάρει στο τέλος την πολυπόθητη άδεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα