Ο Ζιοβάνι... προέβλεψε τον άθλο του Ολυμπιακού!

Την λατρεία και την αφοσίωσή του στον Ολυμπιακό απέδειξε – για μία ακόμα φορά – ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα!..

Δεν είναι λίγες οι φορές (τουναντίον είναι πάρα πολλές!) που ο Ζιοβάνι Σίλβα ντε Ολιβέιρα έχει διατυμπανίσει την αγάπη που τρέφει για τον Ολυμπιακό μέσω του προσωπικού του προφίλ στο Facebook.

Ο Βραζιλιάνος

άλλοτε superstarτης Σάντος, της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού ωστόσο, δεν ασχολείται μόνο με το… ποδοσφαιρικό τμήμα των «ερυθρόλευκων», στους οποίους αγωνίστηκε για εφτά συναπτά έτη, αλλά όπως φαίνεται παρακολουθεί τις προσπάθειες όλων των τμημάτων του αγαπημένου του συλλόγου, ακόμα και του μπάσκετ!

Ο «Ζιό» ευχήθηκε καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ των «ερυθρόλευκων» πριν τον τελικό του φετινού Final 4 της Euroleague στην Κωνσταντινούπολη με αντίπαλο την ρωσική ΤΣΣΚΑ Μόσχας δημοσιεύοντας μάλιστα, στο προφίλ του μία εντυπωσιακή φωτογραφία, αλλά κι ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό μήνυμα!

«Την κούπα θα σηκώσουμε σε χώμα ελληνικό» ανέγραφε το μήνυμα του Ζιοβάνι στο Facebook, λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του τελικού στο «Σινάν Ερντέμ», με τον Βραζιλιάνο διεθνή άσο του παρελθόντος ν’ αποδεικνύεται προφητικός, αλλά και γουρλής για τον – αγαπημένο του – Ολυμπιακό, ο οποίος στέφθηκε για δεύτερη φορά στην ιστορία πρωταθλητής Ευρώπης στο μπάσκετ!

Ο «Μάγος» μάλιστα, ήταν από τους πρώτους (!) που πανηγύρισαν την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου ποστάροντας την φωτογραφία του στο προφίλ του, σχεδόν αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας γράφοντας παράλληλα: «Olympiacos forever!»

Keywords
Τυχαία Θέματα