Ο Βουλκίδης πρόεδρος στο Ρουφ

11:36 4/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Μανόλης Βουλκίδης είναι πλέον ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟ ΡΟΥΦ. Αυτό αποφασίσθηκε μετά από πρόσφατη συνεδρίαση του Δ.Σ η οποία επικύρωσε το αποτέλεσμα των εκλογών της Γ.Σ.

Τα υπόλοιπα μέλη που απαρτίζουν το Δ,Σ, είναι Ν. Κατσιγιάννης Α΄ Αντιπρόεδρος , Στέλιος Τζώνης Β΄ Αντιπρόεδρος, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος Γ΄ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Βασιλείου Δ΄

Αντιπρόεδρος, Μιχάλης Μπούρας Δ/Σύμβουλος. Παναγιώτης Γεωργακόπουλος

Μέλος,

Γιάννης Πατσουλάς Μέλος.

Ο Μανόλης Βουλκίδης υπήρξε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής και αγωνίστηκε με αρκετές ομάδες στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ. Με τα διοικητικά του ποδοσφαίρου ενεπλάκη το 1996 στον Αθλητικό Όμιλο Βριλησσίων στον οποίο από το 2004 έως και πρόσφατα διετέλεσε πρόεδρος. Το όνομά του συνδέθηκε με την πρωτόγνωρη επιτυχία του συλλόγου στην μακρόχρονη ιστορία του που ήταν η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής.

Ακόμα διετέλεσε επί δύο χρόνια μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Δ Εθνικής.σε πανελλαδικό επίπεδο. Οι παρεμβάσεις- προτάσεις του προς ΕΠΣΑ κ ΕΠΟ για την ανάπτυξη και τη πρόοδο του ποδοσφαίρου είναι συχνές είτε μέσα από τα όργανα που είναι μέλος είτε ως ένας απλός σκεπτόμενος άνθρωπος του ποδοσφαίρου.

Ο Μανόλης Βουλκίδης παραμένει ποδοσφαιριστής αφού είναι μέλος της ομάδας παλαιμάχων των Βριλησσίων αλλά και της αντίστοιχης μικτής.

Η επίσημη παρουσίαση και η γνωριμία του με το ποδοσφαιρικό τμήμα, το προσωπικό της ΠΑΕ Ρουφ αλλά και τον τύπο θα γίνει την Δευτέρα 6/2 στις 18:00 στο γήπεδο του ΡΟΥΦ.

Keywords
Τυχαία Θέματα