Ο Ρούβας αιφνιδίασε την Καλαμάτα

17:17 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Ο Ρούβας νίκησε με 2-0 στην Γέργερη την Καλαμάτα για την 11η αγωνιστική της Football League 2 στον Ν.Ομιλο και την ξεπέρασε στην βαθμολογία.

Στο 6' ο Ρουμπάκης σκόραρε... κατά λάθος όταν έκανε την σέντρα από αριστερά, αλλά κανείς δεν πήδηξε για την κεφαλιά και ο Κοψαχείλης αιφνιδιάστηκε βλέποντας την μπάλα να καταληγει στα δίκτυα του.
Στο 16' ο Κρητικος ανησύζησε για

λίγο τους φίλους της Καλμάτας όταν προσπαθησε για το αναποδο ψαλιδι στην περιοχή του Ρούβα, έπεσε ομως και έδειξε να τραυματίζεται στον αυχένα.
Ο Αθανασοπουλος στο 24' έκανε μια πολυ καλη ενεργεια απο αριστερά, αλλά ο Χριστοδουλάκης απέκρουσε με διπλη ενέργεια το σουτ του που πήγαινε χαμηλά στη γωνία. Στο 25' ο Αθανασόπουλος ήταν κοντά στην ισοφάριση για την Καλαμάτα αλλά ο Ανυφαντάκης τον ανέκοψε. Γεμισμα του Πετρουζέλη στη μικρη περιοχη του Ρούβα, στο 29' το οποίο μπλόκαρε ο Χριστοδουλακης.
Στο 34΄ απομάκρυνε η γαλαζια αμυνα, αλλά η μπαλα έφτασε στα πόδια του Μπλετσα εξω απο την περιοχη. Το σουτ του περασε επικινδυνα κοντά απο το αριστερό δοκάρι του Χριστοδουλάκη.
Στο β' μέρος η Καλαμάτα μπήκε δυνατά, ο Κρητικος στο 48' επιασε το πρώτο καλό σουτ αλλά η μπαλα εφυγε έξω.
Σε θέση οφσάιντ υποδείχθηκε ο Μαραγκάκης στο 59΄ μετά την κάθετη πάσα του Ταχμαζίδη που τον εβγαζε σε πολυ καλη θέση για να σκοράρει. Μετά τις δύο διαδοχικές σέντρες του Πετρουζέλη ακολούθησε το 2-0 για τον Ρούβα με τον Περογαμβράκη στο 63'. Ο σκόρερ ήταν αυτός που έκλεψε και βγήκε στην αντεπίθεση, έβγαλε δεξιά στον Ρουμπάκη που μπήκε στην περιοχή, γύρισε στον Περογαμβράκη και εκείνος πλάσαρε εύστοχα.
Αντεπίθεση και παλι του Περογαμβράκη στο 75' απ' τα δεξι'α αλλά το γυρισμα του δε θα εκμεταλλευθεί ο Φουκαράκης.
Στο 81' ο Ταχμαζιδης και ο Περογαμβράκης συνδυάστηκαν, ο τελευταίος όμως πλάσαρε άουτ. Κοντά στο 3-0 βρέθηκε ο Ρούβας με τον Παπαχρήστο να στοχεύει το δοκάρι. Η τελευταία επίθεση ήταν για την Καλαμάτα με τον Δασκαλάκη και κρίθηκε οφσάιντ.


Ρούβας (Γιάννης Ταουσιάνης): Χριστοδουλάκης, Γιαννακάκης, Ανυφαντάκης, Παπαχρήστος, Πατέλης, Κορδονούρης, Σταθόγλου, Πουλάκης (55' Μαραγκάκης), Ταχμαζίδης, Ρουμπάκης (68' Φουκαράκης), Περογαμβράκης (86' Πλούσης)

Καλαμάτα (Ελβο Μάνα): Κοψαχείλης, Μπλέτσας, Αθανασόπουλος, Τσόπελας, Πετρουζέλης (65' Δασκαλάκης), Τσιμικλής, Ρουμπουλάκος, Δρούγας, Κρητικός (73' Μπεγέτης), Αλεξανδρόπουλος (45' Πούτσης) , Ψυχογιόπουλος

Keywords
Τυχαία Θέματα