Ο Πανιώνιος έδειξε τα δόντια του και είχαν… Σιδεράκη!

Γεια χαρά σας osporωμένοι και onsporωμένες μου. Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε. Φέτος λόγω της κρίσης πιο πολλοί από ποτέ έκοψαν την βασιλόπιτα. Και δεν εννοώ με το μαχαίρι, για να βρουν το φλουρί. Την… έκοψαν κανονικά. Όπως έκοψαν όλα τα έξοδα, τις εκδρομές, τα μπουζούκια, τα γούστα…

Πάμε και στα της μπάλας. Έγινε λοιπόν η έκπληξη στη Νέα Σμύρνη. Ο Πανιώνιος έδειξε τα δόντια του και είχαν… Σιδεράκη. Ο οποίος Σιδεράκης βέβαια

έδειξε ότι δε… μάσαει!

Άραγε, κάθε φορά που έχει τραυματισμό ο Σιδεράκης τι του λένε οι συμπαίκτες του; Άντε και γρήγορα… σιδερένιος;

Πάντως ο Σιδεράκης με τις αυστηρές εντολές του προπονητή του, δε θα έχει ποτέ πρόβλημα. Είναι εξοικειωμένος, αφού η… σιδηρά πειθαρχία είναι ξαδέλφη του!

Την πρόκριση την καθάρισε φυσικά ο Omo, που σύμφωνα με πληροφορίες είπε: «Εγώ είμαι ένας πτωχός παίκτης. Άλλοι σταρ έχουν αεροσκάφη, εγώ έχω σκέτη… σκάφη!»

Πληροφορίες ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού θα πάρει δίπλα του τον Omo για να βγάλει όλα τα… άπλυτα του χώρου στη φόρα ελέγχονται ως ανακριβείς…

Στην αρχή της καριέρας του στην Ελλάδα, ο Omo κόντεψε να κόψει το ποδόσφαιρο, γιατί ένας προπονητής τού δημιούργησε ψυχολογικό πρόβλημα όταν του είπε: «Omo θέλω πλέον να παίζεις… βρώμικα!»

Το χειρότερο όμως το είχε περάσει όταν ενδιαφέρονταν γι’ αυτόν μόνο ομάδες που… ξέπλεναν χρήμα και τότε το ξέκοψε ότι δεν πρόκειται να πάει σε ομάδα… πλυντήριο.

Φήμες λένε πάντως πως φίλη του Omo, είναι η… Fairy, η νεράιδα που κάνει καριέρα ως… boat και υγρό πιάτων. Τον Πανιώνιο βέβαια τον νοιάζει να… φέρει πρόταση για μεταγραφή ο παίκτης.

Η καθαριότητα ήταν λοιπόν την Τετάρτη το βράδυ η μισή αρχοντιά: Πρώτα… πλύσιμο από τον Όμο και μετά… σιδέρωμα από τον Σιδεράκη!

Ο Λέτο πάντως, ζήτησε συγγνώμη που αστόχησε στο πέναλτυ. Από τότε που ανακαλύφθηκε η συγγνώμη, χάθηκε το πέναλτυ…

Κατά τ’ άλλα, κυκλοφόρησε και η φωτό του Ξενιάδη με το σκισμένο μανίκι στο σακάκι. Έτσι, κανένας δεν θα μπορεί να του πει ότι δεν…σκίζεται για την ΑΕΚ!

Τώρα βέβαια λένε ότι χαλάει το ντιλ. Ούτως ή άλλως θα ήταν… μανίκι αν αναλάμβανε την ΑΕΚ.

Αν κάποιοι έχουν ράμματα για τη γούνα του Ξενιάδη, μήπως έχουν και μερικά για το σακάκι του;

Μετά από το ξήλωμα στο σακάκι ο Ξενιάδης ασχολήθηκε με το ράφτινγκ. Πήγε δηλαδή σε ένα ράφτη για να του ράψει καινούριο.

Δύσκολο το ράφτινγκ, αλλά πολύ πιο δύσκολο το… ράφινγκ. Πως είπατε; Τι εστί ράφινγκ; Να είσαι δηλαδή κοπέλα ή ομάδα και να μένεις χωρίς άνδρα ή επενδυτή στο… ράφι!

Κάποιοι λένε ότι τα λεφτά του Ξενιάδη, τρέχουν από τα μπατζάκια. Τουλάχιστον αυτός, έχει μπατζάκια. Τί να πουν και κάποιοι άλλοι που δεν έχουν καν μπατζάκια, γιατί τους πήραν το παντελόνι!

Πληροφορίες λένε, ότι δύο άνθρωποι του ποδοσφαίρου που λέγεται ότι πήραν ο ένας το παντελόνι του άλλου, δεν πλακώθηκαν μόνο και μόνο, γιατί όταν είχαν μείνει και οι δύο με τα σώβρακα, ο ένας είπε στον άλλον: «Άμα φοράς… παντελόνια πάμε έξω ρε!»

Ο Μέσι μαγεύει με την μπάλα μέσα στο γήπεδο

Keywords
Τυχαία Θέματα