Ο Κρστιτς «τάπωσε» τον Τεόντοσιτς!

16:47 5/5/2012 - Πηγή: OnSports

Ένα λεκτικό «επεισόδιο» μεταξύ Μίλος Τεόντοσιτς και Νέναντ Κρστιτς με αφορμή ένα... ποτήρι κρασί αποκάλυψε ένας Ρώσος δημοσιογράφος μετά την ήττα της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Μπιλμπάο.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας

απέκλεισε με 3-1 νίκες τη Μπιλμπάο για να εξασφαλίσει τη θέση της στον πρώτο ημιτελικό του Final 4 της Κωνσταντινούπολης, εκεί που θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και ένας Ρώσος δημοσιογράφος αποκάλυψε μια ιστορία.

Η ήττα στο τρίτο παιχνίδι της σειράς των προημιτελικών στην Ισπανία από την ομάδα των τριών Ελλήνων, Φώτη Κατσικάρη, Κώστα Βασιλειάδη και Δημήτρη Μαυροειδή ήταν μόλις η δεύτερη των Ρώσων στη φετινή διοργάνωση.

Παρά την απογοήτευση, ο πρόεδρος της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν, κάλεσε τους παίκτες, το επιτελείο και τους δημοσιογράφους που είχαν ακολουθήσει την αποστολή για κρασί, κάτι που προκάλεσε πειράγματα μεταξύ Τεόντοσιτς και Κρστιτς!

Διαβάστε την ιστορία, όπως τη διηγήθηκε ο ρεπόρτερ της ΤΣΣΚΑ:

«Δεν θα ξεχάσω ένα ταξίδι στο Μπιλμπάο! Χάσαμε το τρίτο ματς της σειράς (προημιτελικά Ευρωλίγκας), αλλά ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αντρέι Βατούτιν μας κάλεσε να πιούμε κρασί στα βουνά. Μας έδωσαν να πιούμε ένα ποτήρι από το τοπικό κόκκινο κρασί. Πρώτος δοκίμασε ο Κρστιτς και ο Τεόντοσιτς δυσαρεστήθηκε σαν να λέει “είσαι επαγγελματίας, πώς μπορείς να πίνεις τη νύχτα πριν τον αγώνα;” Ο Νέναντ χαμογέλασε πονηρά και του απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο πως ένα μόνο ποτήρι κρασιού δεν κάνει κακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα