«Ο Γιώργος Δαλούκας δεν είναι αλάνθαστος»!

13:11 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Καμία διάθεση για αντιπαράθεση με τον Στράτο Γιδόπουλο δεν υπάρχει από τον Γιώργο Δαλούκα, ο οποίος με δηλώσεις του σε οπαδικό ραδιοφωνικό σταθμό αναφέρθηκε στην αντιπολίτευση και τον πόλεμο που δέχεται, τα λάθη που έχει κάνει, το Πανθεσσαλικό Στάδιο και τη διαιτησία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Γιώργος Δαλούκας, στον Blue Star Fm, όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα mycitynet:

Για τον Στράτο Γιδόπουλο και τις δηλώσεις που έκανε εναντίον του: «Δεν έχω τίποτα να χωρίσω με τον κ.

Γιδόπουλο. Είχα αρχίσει από πέρσι τις συζητήσεις μαζί του να έρθω στη Νίκη. Απ’ ό,τι κατάλαβα είναι τελείως λάθος πληροφορημένος για όλα τα θέματα. Επειδή ο άνθρωπος δε δραστηριοποιείται στον Βόλο, η ενημέρωση που έχει είναι από μία πλευρά, στοχευμένη και σε αντίθεση με το πώς είναι τα πράγματα.

Τον κ. Γιδόπουλο τον εκτιμώ, έχει χρόνια παρουσίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι όταν ήρθε στη Νίκη, μπορεί να βρήκε πολύ περισσότερα προβλήματα από εμένα. Σήμερα ήταν προγραμματισμένο να μιλήσουμε, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν το κάναμε. Όμως κάποια στιγμή θα μιλήσουμε. Είναι δεδομένη η εμπειρία του στο ποδόσφαιρο και η γνώση του σε θέματα διοικητικά. Δεν υπάρχει κάποια διατάραξη σχέσεων με τον κ. Γιδόπουλο. Οι γνώσεις του κ. Γιδόπουλου είναι πολύ μεγαλύτερες από τις δικές μου. Για όνομα του Θεού».

Για την αντιπολίτευση που δέχεται: «Δεν είμαι εδώ, για να διχάσω, αλλά για να ενώσω. Αν είναι να διχάσουμε τον κόσμο, τότε δεν πρέπει να είμαστε εδώ. Και εντάξει μ’ αυτούς που αποστασιοποιήθηκαν. Υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι με πολεμούν. Είναι δεδομένο ότι ο πόλεμος πηγάζει από κάποιους πρώην μετόχους. Αν το πρόβλημα της Νίκης είναι ο Δαλούκας, θα φύγω πρώτος. Αυτό πεζοδρόμιο που γίνεται στη Νίκη δεν υπάρχει πουθενά. Είναι πολύ ψυχοφθόρο. Το ξέρουν στον Βόλο και οι πέτρες.
Ποτέ δε φαίνεται αυτός που κάνει την πράξη, αλλά έχει έναν περίγυρο, που τους βάζει και φαίνονται αυτοί. Το καλό όμως είναι ότι έχουν πλέον πέσει οι μάσκες. Έχετε συγχωρήσει λάθη διαχείρισης σε ανθρώπους που βρίσκονταν στην ομάδα δεκαετίες. Δε θα συγχωρήσετε λάθη στον Δαλούκα, που είναι στην ομάδα δύο μήνες»;

Για τα λάθη που έκανε: «Φυσικά και έχω κάνει λάθη, αλλά δεν ήταν αυτά τα λάθη που έδωσαν τροφή στην αντιπολίτευση. Είτε έκανα λάθος είτε όχι, η αντιπολίτευση ήταν δεδομένη και δεν πιστεύω ότι θα σταματήσει ποτέ. Το γεγονός να θέλει ο κόσμος να γίνουν γρήγορα τα πράγματα είναι επιπόλαιο.
Τα πράγματα που γίνονται γρήγορα, χαλάνε και γρήγορα. Από έλλειψη ικανών συνεργατών δίπλα μου, θα γίνουν και λάθη. Από τη στιγμή που άρχισα να διοικώ τη Νίκη, η ομάδα έχει μόνο έξοδα και καθόλου έσοδα και το κυριότερο είναι ότι βρισκόμαστε εν μέσω αγωνιστικής περιόδου, πράγμα που κάνει το εγχείρημα ακόμη πιο δύσκολο.
Και εγώ θέλω να βγει η ομάδα στη Β’ Εθνική. Πεθαίνω γι’ αυτό. Είμαι ο πρώτος που λέω ότι ο Γιώργος Δαλούκας δεν είναι αλάνθαστος. Φυσικά και έγιναν λάθη και θα γίνουν λάθη. Αλλά είμαι εδώ για καλό. Αυτό έχω μόνο να πω».

<
Keywords
Τυχαία Θέματα