Ο Φέντερερ, τίτλο και Νο2

Ίσως επειδή το χώμα δεν του θύμιζε τον Ναδάλ, στα μπλε γήπεδα της Μαδρίτης ο Ρότζερ Φέντερερ πανηγύρισε τον 74ο τίτλο της καριέρας του και την άνοδο στο Νο2.

Μετά από ενάμιση μήνα διακοπές είχε το ψυχικό σθένος να κάνει την ανατροπή νικώντας τελικά 2-1 σετ με 3-6, 7-5, 7-5 τον -πάλαι ποτέ κακό του δαίμονα- Τόμας Μπέρντιχ, Νο2 στο τουρνουά Mutua Madrilena.Στο Masters της Μαδρίτης, επίσης ο Φέντερερ έφτασε

τους 20 τίτλους σε Μάστερς, ισοφαρίζοντας στην πρώτη θέση τον Ράφαελ Ναδάλ.

Αναφορικά με το μπλε χώμα που προκάλεσε ταραχή και αντιδράσεις από τους Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Ελβετός δεν έδειξε να ενοχλείται τόσο. Είχε βέβαια και κάποια πολύ αγαπημένα μάτια καρφωμενα πάνω του στην διάρκεια του τελικού, καθώς στις εξέδρες βρίσκονταν οι δύο κόρες του Μίλα Ρόουζ και Σαρλέν Ρίβα.

«Συγχαρητήρια Τόμας. Συνέχισε την καλή δουλειά. Θα παίξουμε πολλές φορές μαζί ξανά. Απόλαυσα την εβδομάδα στη Μαδρίτη. Είναι σπουδαίο τουρνουά. Πολλοί δεν τα βρήκαν με το court αλλά είναι ένα ξεχωριστό τουρνουά. Είναι ξεχωριστή μέρα για μένα γιατί οι κόρες μου είναι εδώ σήμερα και με είδαν να κερδίζω τον τίτλο» είπε ο ρέκορντμαν και μπαμπάς, Φεντερερ.

Στην απονομή έκανε την εμφάνισή του και ένας guest star ο χολυγουντιανός αστέρας, Γουίλ Σμιθ.

Keywords
Τυχαία Θέματα