Ο «Φάρος» τίμησε τους πρωταγωνιστές της πρόκρισης στο EURO

Την τιμητική της είχε χθες (28/1), στα Χανιά, στο «σπίτι» του «Γαλανόλευκου Φάρου», η Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου. Ο Πανελλήνιος σύλλογος φίλων Εθνικής τίμησε τον Σοφοκλή Πιλάβιο, τον Φερνάντο Σάντος, τον Τάκη Φύσσα και τον Σωτήρη Νίνη για την πρόκριση στο EURO.

Για 7η χρονιά οι ακούραστοι εραστές της Εθνικής διοργάνωσαν τη γιορτή, με απόλυτη επιτυχία. Ούτε οι μετασεισμοί, ούτε ο βροχερός καιρός

πτόησαν τους φίλους της Εθνικής, οι οποίοι αγκάλιασαν την αποστολή της ΕΠΟ, οι οποίοι αισθάνθηκαν σαν το σπίτι τους, τόσο με την επίσκεψη στο Μουσείο, όσο και στη τελετή ΒΡΑΒΕΙΑ ΟΠΑΠ EURO12 το βράδυ σε κέντρο της πόλης.

Πρώτος επισκέφθηκε το μουσείο στις 7 το απόγευμα ο Σωτήρης Νίνης, ο οποίος πρώτη φορά επισκέπτεται τα Χανιά. Ο διεθνής άσος, συνοδευόμενος από μέλη του ΔΣ του Γαλανόλευκου Φάρου, έφθασε στη Χρυσάνθου Επισκόπου, όπου και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από μικρούς και μεγάλους που είχαν κατακλύσει το χώρο. Ο 22χρονος άσσος ξεναγήθηκε από τον Πρόεδρο, Νίκο Φλέκκα, είδε όλα τα εκθέματα, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις φανέλες των διεθνών που έγραψαν το "έπος" της Πορτογαλίας. Στη συνέχεια ο Νίνης, αφού γράφτηκε επίτιμο μέλος του "Γαλανόλευκου Φάρου", φωτογραφήθηκε με τους φίλους της Εθνικής.

Στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, μιλώντας για τα συναισθήματα του από την επίσκεψη στο χώρο.

"Αισθάνομαι πολύ όμορφα, γιατί είμαι σε χώρο, που τα παιδιά που το δημιούργησαν αγαπούν την Εθνική. Σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε βλέπουμε τα παιδιά του "Γαλανόλευκου Φάρου" να είναι δίπλα μας και αυτό μας δίνει δύναμη. Άλλωστε, είναι οι μοναδικοί πιστοί οπαδοί της Εθνικής. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να ξέρουμε, πως σε οποιαδήποτε χώρα και αν παίζουμε τα παιδιά αυτά είναι στο πλευρό μας. Ο "Φάρος", πιστεύω, δείχνει το δρόμο σε όλους, γιατί Εθνική είναι πάνω από όλες τις ομάδες τον Παναθηναικό, τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως πρώτα πρέπει να είσαι Εθνική Ελλάδος και μετά η ομάδα σου".

Ο 22χρονος άσος ρωτήθηκε αν στο EYRO 12 η Εθνική μπορεί να επαναλάβει τον άθλο της Πορτογαλίας. "Πολλά έχουν αλλάξει από τότε, όχι όμως η δίψα για διάκριση. Εμείς βάζουμε το στόχο και δουλεύουμε για να τον πετύχουμε'', ήταν η απάντησή του, ενώ όταν ρωτήθηκε για το στόχο του ιδίου στην τελική φάση, τόνισε: "Η Εθνική να πάει καλά. Αν πάει καλά, τότε θα πάμε όλοι καλά".

Ο πρόεδρος του "Φάρου", Νίκος Φλέκκας, του έδειξε τη φανέλα που φορούσε στο ματς του Ισραήλ, την οποία και χάρισε στο σύλλογο, μια φανέλα με τη δική της ιστορία, καθώς με γκολ δικό του η Εθνική κέρδισε, αυτός όμως τραυματίστηκε.

"Ξεχωριστή στιγμή για μένα είναι να βλέπω τη φανέλα που φόρεσα στο ματς του Ισραήλ γιατί με το γκολ που πέτυχα ή Εθνική νίκησε και πέρασε πρώτη στη βαθμολογία. Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και καταφέραμε να παραμείνουμε πρώτοι και να προκριθούμε απ ευθείας στα τελικά".

Για το EURO 12 o Νίνης επεσήμανε: "Το γεγονός πως η Εθνική θα είναι παρούσα αποτελεί επιτυχία για το ελληνι
Keywords
Τυχαία Θέματα