Ο Μπαινόπουλος και οι άλλοι…

21:06 8/2/2012 - Πηγή: OnSports

Γεια χαρά σας onsporωμένοι και onsporωμένες μου. Για τις ανάγκες της σημερινής μας ιστορίας θα μεταφερθούμε κάπου στην κεντρική Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα σε ένα μεγάλο συνεδριακό κέντρο όπου είχαν συγκεντρωθεί όλοι οι υποψήφιοι επενδυτές που ενδιαφέρονται να πάρουν μετοχές ομάδας στη χώρα τους. Το συνέδριο μόλις έχει τελειώσει.

Ήταν εκεί επιχειρηματίες (λέγονται έτσι επειδή έχουν πάντα έτοιμα κάποια επιχειρήματα γιατί δεν πήραν τις μετοχές ως τώρα) ερώτημα ήταν ίδιο προς όλους: Ο κόσμος της ομάδας που τα νεύρα του έχουν τσαταλιαστεί τελείως ρωτά: Θα βάλεις τα μύρια να πάρεις την μετοχές

και την ομάδα; Ιδού οι απαντήσεις που έδωσαν μέσω γραπτής ανακοίνωσης μετά το πολύωρο συνέδριο οι (α)διάφοροι επενδυτές:

Γιούργκεν Μπλαμπλάμαν (Γερμανία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ, ότι η μόνη Γερμανίδα γυναίκα που συμπαθούν πλέον οι Έλληνες, είναι η Ναταλία Γερμανού. Τι; Δεν είναι Γερμανίδα; Γιατί δηλαδή η Μέρκελ είναι γυναίκα;

Τζιανκάρλο Βγενίνι (Ιταλία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ ότι θα αν δεν γίνει κάτι σύντομα θα φάμε μεγάλη… πίτσα από την… Ιέφα!

Ντούσαν Υπόσχοβιτς (Σερβία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ: Εμείς οι Σέρβοι πρέπει να πάρουν δικαιώματα όπου υπάρχει… Σέρβις, στο τένις και στα μαγαζιά και στο σέρβις αυτοκινήτων στα συνεργεία

Ιγνάθιο Φρούδες Θαθανιέστα (Ισπανία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου αν θα πάρω τις μετοχές της ομάδας απαντώ, ότι είμαι κατά των ταυρομαχιών γιατί δεν φτάνει που οι Ταύροι είναι κερατάδες, τους σκοτώνουμε κιόλας για πλάκα. Προτείνω αντί για ταύρους να ρίχνουμε στις αρένες Υδροχόους, Δίδυμους και Αιγόκερους!

Μισέλ Τηνκανώ (Γαλλία) Στο αγωνιώδες ερώτ:ημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές της ομάδας απαντώ Σερσέ λα φάμ και λα Πιούμ. Εμείς θα περιμένουμε να πέσει η τιμή της μετοχής της σαμπάνιας σε 0,33 και μετά θα φωνάξουμε την Τζούλια να την βάλει στον πάτο, (του βαρελιού όπου θα έχουμε φτάσει εννοώ αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε)

Αρβάν Κουρασιάν (Αρμενία) Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ ότι άντε εμείς λόγω εθνικότητας αρμενίζουμε. Οι υπόλοιποι δεν ξέρω γιατί το κάνουν και μάλιστα στραβά…

Χακάν Γιόκ Μετοχούρκ (Τουρκία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ φέρτε πίσω τον κοντό Ογκουνσότο, τον Καζίμ Καζίμ και θα σας δώσουμε μια παικτούρα που είναι βέβαια λίγο επιρρεπής στον τζόγο τον Καζίν Καζίν.

Ούλοφ Αποφεύμπεργκ (Σουηδία) Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές απαντώ, ότι αν πέσει ξύλο ας είναι σουηδικό ξύλο για να μπορώ να σας… μεταφράσω τις ξυλιές!

Τζόνι Μακ Νέβερ (Σκωτία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές της ομάδας απαντώ, ότι θα ζητήσω αποζημίωση, γιατί ναι μεν λέτε ότι ο κόσμος κάνει συνεχώς σκοτσέζικο ντους, αλλά το φραντσάιζ το έχουμε εμείς.

Κάχα Αναβλάτζε (Γεωργία): Στο αγωνιώδες ερώτημα του κόσμου, αν θα πάρω τις μετοχές

Keywords
Τυχαία Θέματα