Ο Απόλλων Σμύρνης άλωσε τον Κορυδαλλό

19:33 8/4/2012 - Πηγή: OnSports


Ο Απόλλων Σμύρνης κατάφερε να αλώσει τον Κορυδαλλό στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων παίρνοντας τη νίκη από την Προοδευτική με 1-0 και σε συνδυασμό με την ήττα 3-0 που γνώρισε από το Ρουφ ο Πανηλειακός, έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, με τον Απόλλωνα να είναι πιο επικίνδυνος και την Προοδευτική να τον ακολουθεί σε απόδοση.

Οι γηπεδούχοι που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη για να μείνουν «ζωντανοί» στο «κυνήγι» του τίτλου,

πίεζαν ψηλά, επιζητώντας το γρήγορο γκολ.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Κορυδαλλού, προσπαθούσε να αντιδράσει με αντεπιθέσεις και σε αρκετές περιπτώσεις έκανε αισθητή την παρουσία της, στην εστία του Σταυριανού.

Ο Απόλλωνας έφτασε κοντά στο γκολ στο 42΄, όταν ο Καραδέμητρος εκτέλεσε κόρνερ από τη δεξιά πλευρά, και ο Κύργιας που είχε προωθηθεί με κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ στο 53΄, αλλά η μπάλα και πάλι δεν τους έκανε το χατίρι.

Ο Καραδέμητρος εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή από τα δεξιά, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με τους αμυντικούς της Προοδευτικής να απομακρύνουν στη συνέχεια την μπάλα.

Η συνέχεια του παιχνιδιού ανήκε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», η οποία είχε την υπεροχή, και την κατοχή της μπάλας, με την Προοδευτική να επιχειρεί με σέντρες και βεβαισμένες ενέργειες να αντιδράσει.

Στο 82΄η Προοδευτική έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει, όταν ο Αργυρός εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, και ο Σταυριανός μπλόκαρε την μπάλα πάνω στη γραμμή, μετά από κεφαλιά του Λύγκου. Παρ’ όλα αυτά οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή και ότι κακώς δεν μέτρησε το γκολ.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα της λήξης ωστόσο, ο Απόλλωνας κατάφερε να πετύχει το γκολ που του έδωσε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, με κοντινό σουτ του Κοροβέση, και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ήττα 3-0 που γνώρισε ο Πανηλειακός από τον ΠΑΟ Ρουφ, έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Αρχοντάκης, Χαλκιάς, Παπανικόλας, Αργυρός, Αλεξίου, Λύγκος, Γρίβας (70' Μπερνιδάκης), Σούφλας (61' Χατζηγεωργαλής), Μπελέρης, Κουμεντάκος, Σουλελές (86' Μηνάς).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σταυριανός, Δημογιάννης, Κρουσταλέλης, Γρομητσάρης, Κύργιας (68' λ.τρ. Κισκαμπάνης), Σαββίδης, Καραδέμητρος (80' Κατσαρός), Διαμάντης, Τσιλιγκίρης, Κοροβέσης, Χανιώτης (51' Ζαχαρόπουλος).

Keywords
Τυχαία Θέματα