«Νυστέρι» στον Αλ Χάρινγκτον

Αφού αποκλείστηκαν οι Ντένβερ Νάγκετς από τα playoffs, ο Αλ Χάρινγκτον υποβλήθηκε σε εγχείρηση στο δεξί γόνατο, ενώ ο Ντανίλο Γκαλινάρι έχει πρόβλημα... αϋπνίας.

Με σπασμένη μύτη ολοκλήρωσε τις φετινές του υποχρεώσεις ο Χάρινγκτον, ο οποίος παράλληλα εγχειρίστηκε στο γόνατο σε ειδικό κέντρο του Ντένβερ. Άλλωστε «κουβαλούσε» το πρόβλημα από το τέλος της regular season, αλλά κατάφερε να ενισχύσει την ομάδα του με μέσο όρο δέκα πόντων στη σειρά με τους Λος Άντζελες Λέικερς.

Το «νυστέρι» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο 32χρονος Αμερικανός αναμένεται να είναι στο

100% για την επόμενη προετοιμασία, η οποία θα αρχίσει τον Οκτώβριο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να ενταχθεί σε καλοκαιρινά προπονητικά προγράμματα των Νάγκετς.

Από την πλευρά του, ο Γκαλινάρι παραμένει... άυπνος ύστερα από τον αποκλεισμό των εκπρόσωπων του Ντένβερ. Άλλωστε είχε μόλις τρεις πόντους στο έβδομο παιχνίδι με τους «λιμνάνθρωπους», ενώ η «Denver Post» χρησιμοποίησε χαρακτηριστικό τίτλο: «Μηδενικό ο Γκάλο». Όλα αυτά λίγους μήνες ύστερα από την απόσπαση νέου τετραετές συμβολαίου αξίας 42 εκατομμυρίων δολαρίων.

«Ήταν μία κακή βραδιά. Πάντα θέλω να προσφέρω στα μεγάλα παιχνίδια. Όλος ο πλανήτης έβλεπε το συγκεκριμένο ματς. Οι φίλοι μου, η οικογένειά μου, οι συμπατριώτες μου ένιωσαν πως μπορούσα να κάνω κάτι παραπάνω, αλλά εγώ δεν τους δικαίωσα. Ακόμα δεν κοιμάμαι. Είμαι πολύ νευριασμένος και δεν μιλώ με άλλους. Εσείς είστε τυχεροί, επειδή σας μιλώ» δήλωσε ο Γκαλινάρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα