«Ντόπες» Βαλβέρδε σε Αβραάμ!

Την απόλυτη εμπιστοσύνη του Ερνέστο Βαλβέρδε απολαμβάνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Οι δύο άνδρες είχαν συνάντηση στην προπόνηση της Τρίτης (11/10)στην οποία ο Ισπανός τεχνικός υποστήριξε στον Έλληνα αμυντικό πως τον πιστεύει απόλυτα και τον υπολογίζει κανονικά για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (15/10) με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα

«Γαύρος».

Ο δυναμικός ποδοσφαιριστής ένα από τα σημαντικότερα «όπλα» στην «φαρέτρα» του «τσινγκούρι», ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είχε χάσει την θέση του στην αρχική ενδεκάδα, κυρίως μιας ίωσης που τον ταλαιπώρησε και δεν του επέτρεψε να βοηθήσει το «συγκρότημα» του Πειραιά στις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ για το Champions League και τον ΠΑΟΚ για την 5η αγωνιστική της Super League.

Μάλιστα, η απουσία του Αβραάμ Παπαδόπουλου είχε σχολιαστεί από πολλούς και για τον λόγο αυτό, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον διεθνή άσο. Για τον λόγο αυτό, οι δύο άνδρες μίλησαν στην προπόνηση της Τρίτης (11/10), στην οποία ο «τσινγκούρι» του εξέφρασε την εμπιστοσύνη του.

«Σε θέλω έτοιμο για το ματς με την ΑΕΚ», φέρεται να ήταν τα λόγια του τεχνικού ηγέτη των Πρωταθλητών Ελλάδας προς τον δυναμικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στο βασικό σχήμα των «ερυθρόλευκων» και συγκεκριμένα στο κέντρο της άμυνας.

Άλλωστε, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προέρχεται από μία εξαιρετική εμφάνιση με την Εθνική ομάδα, κόντρα στην Κροατία στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Ισπανός τεχνικός θεωρεί πως με την παρουσία του διεθνή άσου, οι «ερυθρόλευκοι» θα παρουσιαστούν καλύτεροι στην ανασταλτική τους λειτουργία.

Keywords
Τυχαία Θέματα