Ντερμανάκης: «Η σιωπή, χρυσός για τα Χανιά»

Ενοχλημένος με τις δηλώσεις του Μιχάλη Περράκη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Α.Ο. Χανιά, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ντερμανάκης.

Το μέλος της επιτροπής στήριξης της ΠΑΕ Α.Ο.Χανιά μίλησε στο athlitiko.gr και τόνισε πως δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα δεν πρέπει να γίνονται τέτοιου είδους παρεμβάσεις και ειδικά από τρίτα πρόσωπα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Ντερμανάκης:

«Ένα

από τα στοιχεία που στη σύντομη έως τώρα παρουσία μου διαπίστωσα ότι ανθεί στον ΑΟ ΧΑΝΙΑ είναι το να ομιλούν όλοι για όλα. Το γνωστό σενάριο παρεμβάσεων-δηλώσεων, πρώην παικτών της ομάδας στα ΜΜΕ όπου περίπου βάζουν στα ίσια την περυσινή κατάσταση με τη φετινή το είδαμε και στο μέσον της σεζόν, όταν πρώην παίκτης του ΑΟΧ που του οφείλονταν ένα ενοίκιο από την περυσινή διοίκηση και αγωνιζόταν πλέον σε ομάδα της Β' Εθνικής, έκανε δηλώσεις, συγκρίνοντας τον ΑΟΧ με άλλο σωματείο του νομού.

Καθένας λειτουργεί με τα κίνητρά του φυσικά. Είναι γνωστό, ότι αναλάβαμε οικονομικά βάρη της προηγούμενης διοίκησης, η οποία έχει εξαφανιστεί κυριολεκτικά, δε δίνει καν σημεία ζωής και αναλώνεται εν πολλοίς στο να περιμένει το μοιραίο, όπως και πέρυσι. Αυτό όμως που προσωπικά δε θα δεχθώ σε καμία περίπτωση είναι η ισοπεδωτική σύγκριση και οι ανέξοδες και ανούσιες παρεμβάσεις τρίτων που ανεξάρτητα από την προσφορά τους στο παρελθόν, έχουν αποχωρήσει πλέον από την ομάδα και δε συμμετέχουν, ούτε στις χαρές, ούτε στα προβλήματά της.

Εάν μάλιστα ο κ.Περράκης που τίμησε τη φανέλα του ΑΟΧ, δεν αντιλαμβάνεται τον λόγο που πρέπει να περιμένουμε έως τις εκλογές προκειμένου να ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο και εάν δεν είναι γνώστης του απερίγραπτου οικονομικού και οργανωτικού χάους που επικρατούσε στον ΑΟ ΧΑΝΙΑ μέχρι το προηγούμενο καλοκαίρι, τότε γιατί δεν παρέμεινε στην ομάδα που αγαπά και με την οποία ασχολείται έως σήμερα και σε επίπεδο δηλώσεων;. Για όποιον θέλει να βοηθήσει έμπρακτα από οποιοδήποτε πόστο, η πόρτα είναι ανοικτή και πιασμένες καρέκλες στον ΑΟ ΧΑΝΙΑ δεν υπάρχουν. Διαφορετικά η σιωπή και μόνο θα ήταν χρυσός...»

Keywords
Τυχαία Θέματα