Ντερμανάκης: «Έχει αντανακλαστικά η διοίκηση των Χανίων»

Για την προσπάθεια που κάνει φέτος η διοίκηση του ΑΟΧ, τις αναπροσαρμογές συμβολαίων στους παίκτες και τη βοήθεια του Δήμου, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιάννης Ντερμανάκης.

Το μέλος της επιτροπής στήριξης με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΧανιάSportfm αναφέρθηκε και στα αγωνιστικά θέματα του ΑΟΧ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του, όπως φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα athlitiko.

Για τα διοικητικά: «Είμαστε μια νέα

διοίκηση και θέλουμε υπομονή. Στο παρελθόν έχουν έρθει στον ΑΟΧ άνθρωποι με λεφτά και υποσχέσεις και μετά δεν έγινε τίποτα. Απαιτείται συλλογικότητα και συνολική προσπάθεια. Συμμαζεύτηκαν τα χρέη που υπήρχαν και μας ενδιαφέρει η ομάδα να πάει καλά. Τα προβλήματα είναι δεδομένα και τα γνωρίζαμε. Έχουμε αντανακλαστικά ως διοίκηση. Υπήρξαν και απρόσμενα γεγονότα που μας έφεραν πίσω, όπως η καθυστέρηση έναρξης του πρωταθλήματος και η μη επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ».

Για το θέμα με το Δήμο Χανίων: «Περιμένουμε το κάτι παραπάνω για την ομάδα, από το Δήμαρχο Χανίων. Θεωρούμε ότι έχει προσφέρει αρκετά πράγματα και κυρίως στο θέμα των υποδομών. Φυσικά, ήταν υποχρέωση του Δήμου να βοηθήσει στο θέμα των υποδομών και ο ΑΟΧ αποτέλεσε την αφορμή για κάτι τέτοιο».

Για τις αναπροσαρμογές συμβολαίων των παικτών: «Οι συζητήσεις με τους παίκτες έγιναν σε καλό κλίμα. Υπήρχε καλή διάθεση από όλους. Φάνηκε ότι οι παίκτες της ομάδας ήταν εντός της πραγματικότητας και των νέων οικονομικών δεδομένων».

Για τον Μάριο Αργυρίου: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στους κανόνες μιας οικογένειας. Ο Αργυρίου τα τελευταία δύο χρόνια έκανε δύο προσφυγές. Δεν υπήρχε κανείς λόγος να κάνει προσφυγή ο Αργυρίου στον ΑΟΧ. Το εννοώ αυτό».

Για τα αγωνιστικά: «Μέρα με τη μέρα βελτιωνόμαστε αγωνιστικά. Ανεβαίνουμε. Μακάρι να κερδίσουμε και τον Ρούβα την Κυριακή. Σύντομα θα είμαστε καλύτεροι και στα εκτός έδρας. Θέλουμε να πάρουμε μια καλή θέση στη βαθμολογία. Να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Όποιος έρχεται στα Χανιά να μην περνάει εύκολα από την έδρα μας. Φτιάχνουμε μια ομάδα με το χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας».

Για την πρωτοβουλία για τα μέλη: «Υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέλη στον Α.Ο.Χανιά και εισπράττονται χρήματα από αυτά. Η ιστορία αυτή πάντως, είναι αλήθεια ότι πήγε πίσω, λόγω άλλων προτεραιοτήτων και θεμάτων που έπρεπε να διευθετηθούν. Παρόλα αυτά θα το προσέξουμε το θέμα αυτό σύντομα».

Keywords
Τυχαία Θέματα