Ντεμόλ: «Με απόφαση του Αγγελή, έφυγα από τον ΠΑΣ»

Για τους λόγους του διαζυγίου με τον ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε ο Στεφάν Ντεμόλ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιστοσελίδα passports.gr. O Βέλγος τεχνικός κατονόμασε τον Βαγγέλη Αγγελή(σύμβουλο του Γιώργου Χριστοβασίλη) ως κύριο υπαίτιο της απομάκρυνσής του από τον πάγκο της ομάδας των Ιωαννίνων, ενώ έκανε λόγο για οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης, τόσο στο δικό του πρόσωπο, όσο και των ποδοσφαιριστών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του πρώην τεχνικού του ΠΑΣ:

«Πιστεύω ότι από όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην ΠΑΕ ΠΑΣ

Γιάννινα, εγώ είμαι αυτός που βρίσκεται τα περισσότερα χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου είτε ως ποδοσφαιριστής είτε ως προπονητής. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω στους ανθρώπους αλλά δυστυχώς ζω στον μαγικό κόσμο του ποδοσφαίρου. Από την μία λοιπόν μένω έκπληκτος που ο ΠΑΣ Γιάννινα σταμάτησε το συμβόλαιο μαζί μου αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα αλλά και το κλίμα στα αποδυτήρια αλλά και το γενικότερο κλίμα εργασίας. Από την άλλη όμως, δεν μου προκάλεσε τόσο έκπληξη καθώς είμαι έμπειρος στον χώρο του ποδοσφαίρου και ξέρω ακριβώς τι γίνεται. Τις τελευταίες 4-6 εβδομάδες άρχισε να «μυρίζει η φυγή μου. Αυτή η μυρωδιά άρχισε πριν το ματς με τον Ατρόμητο αλλά μετά από αυτό το παιχνίδι έγινε εντονότερη. 'Οσα χρόνια και να μείνω στο ποδόσφαιρο, πάντα θα αρνούμαι να συμμετάσχω σε υπόγειες διαδρομές. Πιστεύω ότι λόγω της καλής κατανόησης με τους ποδοσφαιριστές μου και της καλής σχέσης που έχω με τους κατοίκους της πόλης των Ιωαννίνων, ήταν πολύ δύσκολο για κάποιους να πείσουν τον πρόεδρο να λύσει το συμβόλαιο μαζί μου γιατί είχα καλή συνεργασία με τον κ. Χριστοβασίλη. Τις τελευταίες 6 εβδομάδες πραγματοποιήθηκε μια ενορχηστρωμένη σχέδιο για να γίνει η ζωή του προπονητή πιο δύσκολη κι αυτό είναι πολύ δυστυχές. Θέλω να ευχαριστήσω τους κ.κ. Καχριμάνη, Χήτο, Κολόκα και Σουκοβέλο για την υποστήριξη τους όλο αυτόν τον καιρό».

Σε ερώτηση για τις εντυπώσεις του από τους 17 μήνες συνολικής παρουσίας του στην πόλη και τον ΠΑΣ Γιάννινα, απάντησε: «Πέραν αυτών των 6 εβδομάδων, πέρασα πολύ όμορφα στα Γιάννενα και απέκτησα πολλούς φίλους εδώ, όπως ο Λάκης Παπαγγέλης και ο Γιάννης Τάτσης που μπήκαν πλέον στον κύκλο των πολύ στενών μου φίλων και σίγουρα θα παραμείνουν εκεί. Θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό: αυτές οι 6 εβδομάδες με επηρέασαν αρνητικά στη δουλειά παρά την εμπειρία μου. Πέρα από μένα όμως, θεωρώ ότι αυτές οι κακές εβδομάδες επηρέασαν χειρότερα τους ποδοσφαιριστές. Δεν είναι μόνο δικό μου συμπέρασμα αυτό αλλά και των ποδοσφαιριστών με τους οποίους μιλούσα καθημερινά. Είναι φυσιολογικό όσοι δεν παίζουν να έχουν παράπονα. Βεβαίως αυτή η σεζόν είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη στην οποία όλα ήταν σχεδόν τέλεια. Όμως φέτος που ανεβήκαμε κατηγορία , η ομάδα σε όλους τους τομείς δούλεψε σαν να είχαμε πέσει κατηγορία αντί να ανεβούμε. Φυσικά αυτό δεν εξηγείται μόνο από την οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Στην ομάδα άρχισαν από το καλοκαίρι τα οικονομικά προβλήματα αλλά και προστριβές με την πόλη και τους φορείς της όπω

Keywords
Τυχαία Θέματα