Ντεμπούτο για Λαγό

Την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα του Παναθηναϊκού έκανε ο νεαρός μέσος, Τάσος Λαγός.

Την ευκαιρία που περίμενε πως θα πάρει είχε τελικά ο Τάσος Λαγός στη Θεσσαλονίκη. Στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αγροτικό Αστέρα

για την τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο νεαρός μέσος ήταν στην αποστολή των «πράσινων», όχι όμως και στην αρχική ενδεκάδα. Τελικά η πρώτη του συμμετοχή ήρθε λόγω του τραυματισμού ενός εκ των πλέον έμπειρων παικτών του «τριφυλλιού», του Γιώργου Καραγκούνη.

Στο 12’ ο Καραγκούνης έγινε αναγκαστικά αλλαγή λόγω τραυματισμού, με τον Τάσο Λαγό να παίρνει τη θέση του και να κάνει έτσι την πρώτη επίσημη συμμετοχή του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Ο Τάσος Λαγός, ήρθε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού από τον Αλμυρό του Βόλου και αφού άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στους προπονητές των ακαδημιών, πήρε το εισιτήριο για την πρώτη ομάδα.

Ο Λαγός έχει βρεθεί κατά καιρούς στο στόχαστρο αγγλικών ομάδων, όπως η Λέστερ, ωστόσο περιμένει πρώτα την καθιέρωση στον Παναθηναϊκό πριν κάνει το άλμα στην καριέρα του. Το πρώτο από τα απαιτούμενα βήματα πάντως για τον νεαρό άσο έγινε, καθώς φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα των «πρασίνων» σε επίσημο παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα