Ντάβαρης: «Ξεκινάμε την αντεπίθεσή μας»

Ως το πιο κρίσιμο παιχνίδι εν όψει συνέχειας του πρωταθλήματος χαρακτήρισε ο Κώστας Ντάβαρης το κυριακάτικο (18/03) ματς του Πανηλειακού με αντίπαλο τον Ρούβα στον Πύργο με δηλώσεις του μετά την επίσκεψή του στην προπόνηση της ομάδας.

Ο διοικητικός επικεφαλής του Πανηλειακού μέσω των δηλώσεών του έστειλε το δικό του μήνυμα, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους στο δεύτερο γύρο. Παράλληλα, έκανε για ακόμη μία φορά κάλεσμα στους οπαδούς να βοηθήσουν την ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

ο Κώστας Ντάβαρης:

Τι βλέπετε για το κυριακάτικο ματς και γενικότερα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Ήρθα να δω την τελευταία ουσιαστικά προπόνηση της ομάδας μας, πριν από ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς. Πρέπει οι παίκτες μας να ανέβουν ψυχολογικά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά αυτό πρέπει να το νικήσουμε ότι και να γίνει! Δεν υπάρχει για μας άλλο αποτέλεσμα! Ο Πανηλειακός πρέπει να αποκτήσει ξανά την καλή ψυχολογία του, και σε αυτό πιστεύω ότι θα βοηθήσει κι ο κόσμος της ομάδας, που πρέπει να είναι ο περισσότερος και από τις άλλες φορές, αλλά και που είναι υποχρεωμένος να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα να βρει την ηρεμία της και τον καλό εαυτό της. Κι αυτό θα γίνει μόνο με τη νίκη!».

Ο Πανηλειακός συνεχίζει δυνατά; Ο στόχος της ανόδου παραμένει. Αυτό δηλώνουν κι άλλα πρόσωπα του ποδοσφαιρικού τμήματος τις τελευταίες μέρες. Εσείς, τι έχετε να πείτε;

«Κάναμε δυο εκτός έδρας ήττες και βγήκαν πολλές ομάδες να μας ...ξεγράψουν! Γι' αυτό καλώ όλους τους φιλάθλους του Πανηλειακού να γεμίσουν το γήπεδο και να δώσουν στους αντιπάλους μας να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα μέσα στον Πύργο! Θα χάνουν από τη δύναμη μας! Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης μας, αυτό το έχουμε ξαναπεί ως τώρα, αλλά και θα το λέμε συνεχώς, γιατί είναι η πραγματικότητα! Και θα το δείξει πάλι κι αυτή την Κυριακή!
Αυτή η χρονική στιγμή είναι η πιο κρίσιμη! Ας έρθουν τώρα οι φίλαθλοι μας, όσο το δυνατόν περισσότεροι, κι ας μην ξανάρθουν, που λέει ο λόγος! Αυτό το λέω, για να τονίσω την κρισιμότητα. Και πρέπει ο καθένας, ακόμα και κάποια δουλειά να έχει ή κάτι άλλο να κάνει, να το αφήσει και να το κάνει κάποια άλλη στιγμή, κι όχι την Κυριακή το μεσημέρι!

Η ομάδα μας πρέπει οπωσδήποτε να ξαναβρεί το δρόμο της νίκης και της επιτυχίας. Και θα το κάνει με τη βοήθεια όλων μας!
Κι ακόμα πρέπει να απαντήσουμε σε πολλούς, για όσα είπαν αυτές τις μέρες. Να αποδείξουμε και πάλι ότι έχουμε στην ομάδα μας τους καλύτερους παίκτες κι έναν πολύ καλό προπονητή, και από αυτή την Κυριακή ξεκινάει η αντεπίθεση μας στο Β' γύρο! Για να τερματίσουμε πρώτοι, όπως και στον πρώτο γύρο! Και υπόσχομαι ότι, επειδή έχει ...γυαλίσει το μάτι των παικτών μας, θα δείτε ένα παιχνίδι, που δεν το έχετε δει πάλι φέτος!».

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, σίγουροι απόντες είναι οι τιμωρημένοι Κολόκας, Βατσής, Κυριακίδης, ενώ παραμένουν αμφίβολοι οι τραυματίες Θωνιάτης, Μανιάτης που έχουν προβλήμ

Keywords
Τυχαία Θέματα