Νίκη «σωτηρίας» για τα Χανιά

21:32 9/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η ομάδα των Χανίων πήρε τη νίκη με 1-0 από την ουραγό στην Football League 2, Προοδευτική και έμεινε «ζωντανή» στο παιχνίδι της παραμονής στην κατηγορία.

«Φιλί» ζωής ήταν η νίκη των Χανίων με 1-0 επί της Προοδευτικής στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Football League 2. Η κρητική ομάδα στάθηκε τυχερή στο 70ο λεπτό, όταν ο

Λίγκος σημείωσε αυτογκόλ, δίνοντας την χαριστική… βολή στην ομάδα του και λυτρωτικές «ανάσες» στα Χανιά.

Στο μεταξύ, είχαν προηγηθεί σημαντικές ευκαιρίες για γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Πιο κλασικές η κεφαλιά του Τζανάκη στο 20’ που κατέληξε κόρνερ από την παρέμβαση του Χαλκιά και η κεφαλιά του Νούνο στο 28’, με τον Πορτογάλο αφύλακτο να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στο β’ μέρος με τα Χανιά να έχουν μεν το… πάνω χέρι, ωστόσο χρειάστηκε το αυτογκόλ του Λίγκου για να τους χαρίσει τη νίκη.

ΧΑΝΙΑ (Γιάννης Πετράκης): Καλογεράκης, Μπακάκης, Μποχώνης, Βουρβαχάκης, Τσαρτσίδης, Σελινιωτάκης, Ανωγειανάκης (85’ Βαρουξάκης), Τζανάκης (80’ Καμπλιώνης), Νούνο (64’ Μπρατσιάνι), Πλουσής, Φάμπιο.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Πέτρος Δημητρίου): Ζήνωνος, Χαλκιάς, Καλαϊτζίδης, Παπανικόλας, Σάμιος (81’ Τσουλάκος), Αλεξίου (74’ Γρίβας), Λύγκος, Σούφλας (69’ Μπελέρης), Μπερνιδάκης, Συρίγος, Σουλελές.

Keywords
Τυχαία Θέματα