Νίκη παραμονής για τα Χανιά

Αποδίδοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό ποδόσφαιρο ο ΑΟ Χανίων νίκησε στα Περιβόλια με 3-1 τον ΠΑΟ Ρουφ και έκανε αποφασιστικό βήμα για την παραμονή του στην κατηγορία.

Οι Κρητικοί έφτασαν μετά τη σημερινή (28/03) νίκη τους 15 βαθμούς και αναρριχήθηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Football League 2, αφήνοντας τον μέχρι πριν τον

αγώνα ισόβαθμό τους ΠΑΟ Ρουφ στην προτελευταία θέση με 12.

Οι Χανιώτες, μάλιστα, «ισοφάριζαν» μέχρι και δύο λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα τη διαφορά του ματς του πρώτου γύρου στο Ρουφ, αλλά το γκολ του Κεϊτά στο 88ο τους στέρησε αυτή τη δυνατότητα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 38ο λεπτό με τον Φάμπιο, ενώ είχαν και ένα δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο ακριβώς επόμενο λεπτό (39’).

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν δύο ακόμα γκολ με τον Μπρετσιάνι στο 53ο και το 64ο λεπτό και «κλείδωσαν» την πολύτιμη νίκη τους, ενώ το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΟ Ρουφ ήταν να μειώσει, όπως προαναφέρθηκε, στο 88ο λεπτό με τον Κεϊτά.

Ο Μπρετσιάνι θα μπορούσε να πετύχει ένα τέταρτο γκολ στις καθυστερήσεις κάνοντας χατ – τρικ αλλά ο Βουτσινάς του είπε «όχι».

Διαιτητής: Καριοφύλλης (Πειραιά). Βοηθοί: Ζησιμόπουλος, Σταμάτης (Πειραιά)

A.O ΧΑΝΙΑ: Καλογεράκης,Τζανάκης,Μποχώνης, Μπακάκης, Πλουσής, Φάμπιο, Νούνο, Μπρατσιάνη, Τσαρτσίδης,Πιθαρούλης,Βουρβαχάκης.

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Κουμπούλης, Μαρτίνος, Παπαναστασίου, Σπυριδάκης, Πεταυράκης, Λιόλιος, Κοκολάκης, Μανιάς, Βελέτης, Σκόνδρας.

* Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ξεκίνησε με 20λεπτη καθυστέρηση, επειδή η ομάδα των Χανίων δεν έβρισκε τα χρήματα προκειμένου να πληρώσει το διαιτητικό τρίο για να ξεκινήσει ο αγώνας.

Keywords
Τυχαία Θέματα