Νίκη για Μπαρτσελόνα με μαγεία Μέσι

Με ένα φανταστικό τέρμα του Λιονέλ Μέσι στο 82’ η Μπαρτσελόνα επικράτησε 2-1 της Ατλέτικο Μαδρίτης και έμεινε στο -10 από την κορυφή.

Όσο… ζει ελπίζει η Μπαρτσελόνα, η οποία έμεινε στους δέκα βαθμούς χαμηλότερα από τη Ρεάλ Μαδίτης, μετά τη νίκη της με 2-1 απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Βιθέντε Καλντερόν».

Οι «μπλαουγκράνα», προηγήθηκαν στο 36’ με τέρμα του Ντάνι Άλβες, ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης, οι «ροχιμπλάνκος» έφεραν το παιχνίδι στα ίσια με τέρμα του Φαλκάο στο 49’ . Τη νίκη στην

ομάδα του Πεπε Γκουαρντιόλα, έδωσε ο Λιονέλ Μέσι στο 82’ με ένα φανταστικό φάουλ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1 υπέρ των Καταλανών.

Νωρίτερα, η Οσασούνα επέστρεψε κοντά στις θέσεις της Ευρώπης, επικρατώντας 2-1 της Γρανάδα. Από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ξέφυγε η Σοσιεδάδ, η οποία επικράτησε 1-0 της Μαγιόρκα με τέρμα του Αγκιρέτσε στο 79’. Τέλος, η Σεβίλλη πήρε σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στη Βαλένθια, κάνοντας την ανατροπή.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε, Κόκε (77’ Σάλβιο), Τιάγκο, Γκάμπι, Τουράν (87’ Σίλβιο), Αντριάν, Φαλκάο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντέζ, Άλβες (71’ Κουένκα), Μασεράνο, Πουγιόλ, Αμπιντάλ, Τσάβι, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Μέσι, Φάμπρεγκας (79’ Πέδρο), Σάντσες (85’ Πικέ).

Keywords
Τυχαία Θέματα