Νέος χορηγός στον ΟΦΗ

Ακόμη ένας χορηγός προστέθηκε στην οικογένεια του ΟΦΗ, στηρίζοντας την ομάδα στη φετινή συμμετοχή της στην Α2.

Ο λόγος για την καφετέρια «Άστρα day and night», η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, επί της οδού Ανδρόγεω και Περδικάρη γωνία. Οι Κρητικοί βρήκαν σήμερα το μεσημέρι (15/12) την ευκαιρία να χαλαρώσουν, ξεφεύγοντας έστω και για λίγο από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους.

«Κάνουμε μια νέα

αρχή, στηρίζοντας την ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ, που μας χαρίζει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι που είναι μαζί μας και θέλουμε να της δώσουμε θετική αύρα. Ευχόμαστε στην ομάδα μπάσκετ του ΟΦΗ κάθε επιτυχία και, γιατί όχι, και την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου καλές γιορτές», ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Διαμαντής Κονδράρος.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες τον ΟΦΗ με ανακοίνωσή τους ευχαρίστησαν τον ιδιοκτήτη και τους υπεύθυνους Θωμά Κοσμαδάκη και Αλέξανδρο Καμπανάκη για τη χορηγία: «Το τμήμα μπάσκετ του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ευχαριστεί θερμά το «Άστρα καφέ, day and night», τον ιδιοκτήτη Διαμαντή Κονδράρο και τους υπευθύνους Θωμά Κοσμαδάκη και Αλέξανδρο Καμπανάκη για τη συνεργασία και τη στήριξη που θα παρέχουν φέτος στην ομάδα μας, στη δύσκολη προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα