Νεϊμάρ: «Κορυφαία η Μπαρτσελόνα»

Ο Νεϊμάρ απασχολεί μεταγραφικά την Μπαρτσελόνα, αλλά για τη στιγμή τον ενδιαφέρει αποκλειστικά το Μουντιάλ Συλλόγων, στο οποίο θα αντιμετωπίσει τους «μπλαουγκράνα» με την φανέλα της Σάντος.

Άλλωστε, η Σάντος και η Μπαρτσελόνα αποτελούν τα φαβορί στην συγκεκριμένη διοργάνωση, στην οποία μετάσχουν οι πρωταθλήτριες ομάδες όλων των ηπείρων. Από τώρα, αν και εξελίσσεται το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, ο 19χρονος χαρισματικός επιθετικός υπογραμμίζει την σημασία του συγκεκριμένου ματς:

«Η Σάντος ετοιμάζεται για το τελευταίο ματς της χρονιάς, το οποίο θα είναι σημαντικότερο των ζωών μας. Πρέπει

να συνεχίσουμε την δουλειά. Αυτή τη στιγμή η Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη ομάδα του κόσμου, αλλά αυτή η ιδιότητα δεν της εξασφαλίζει τη νίκη στο μεταξύ μας αγώνα».

Πάντως, τα δύο φαβορί πρέπει να ξεπεράσουν άλλα εμπόδια, πριν συναντηθούν στο Μουντιάλ Συλλόγων. Πρέπει να σημειωθεί ότι το 2010 η Μαζέμπε είχε αποκλείσει την Ιντερνασιονάλ, η οποία εκπροσωπούσε τη Νότια Αμερική στην προηγούμενη διοργάνωση.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα