Νέα ήττα για τους Ρόγιαλς του Μάικ Μουστάκα

Οι Αριζόνα Ντάιμοντμπακς επιβλήθηκαν με 6-4 των Κάνσας Σίτι Ρόγιαλς, ενώ ο Μάικ Μουστάκας είχε 1/4 hits για τους «βασιλικούς».

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Miguel Montero με τρία RBIs, εκ των οποίων τα δύο νικητήρια στο όγδοο inning. Ακολούθησε το «καθαρό» inning του Craig Breslow και το όγδοο save του J.J. Putz, ώστε ο Brad Ziegler (3-1) να χρεωθεί τη νίκη σαν reliever του Joe Saunders. Ακόμα, o Billy Butler «έγραψε» home run

για τους Ρόγιαλς.

Σχετικά εύκολα και με σκορ 11-3 κέρδισαν οι Μινεσότα Τουίνς τους Μιλγουόκι Μπρούερς, οι οποίοι δεν χρησιμοποίησαν τον Τζορτζ Κοτταρά και άφησαν πλειάδα runners στις βάσεις σε αρκετά innings. Με παθητικό οκτώ hits σε 5.1 innings πήρε τη νίκη ο Scott Diamond (3-0), ενώ ο Francisco Liriano γέμισε τις βάσεις του, πριν «κλείσει» το ένατο inning. Επίσης, ο Josh Willingham πέτυχε διπλό home run, ο Joe Mauer τρία RBIs συν ισάριθμα hits και ο Denard Span τέσσερα hits συν τρία RBIs. Από την άλλη, o Ryan Braun σημείωσε το 11ο του φετινό home run.

Το πρώτο του shutout σε εννέα χρόνια κατάφερε ο Kevin Millwood στο 4-0 των Σιάτλ Μάρνερς επί των Κολοράντο Ρόκις. Ο 37χρονος pitcher, μάλιστα, συμπλήρωσε 22 complete games στην καριέρα του παραχωρώντας δύο hits, ενώ ο Mike Carp πέτυχε ατομικό home run.

Με 4-1 επικράτησαν οι Τέξας Ρέιντζερς των Χιούστον Άστρος. Ξεχώρισε ο Adrian Beltre με home run και δύο RBIs, ενώ o Robbie Ross (5-0) χρεώθηκε τη νίκη σαν reliever του Neftali Feliz από το πέμπτο μέχρι το έβδομο inning. Εν τέλει ο Joe Nathan συμπλήρωσε εννέα saves.

Σε εξέλιξη είναι τα τρία τελευταία παιχνίδια του προγράμματος, Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Λος Άντζελες Έιντζελς, Λος Άντζελες Ντότζερς-Σέιντ Λούις Κάρντιναλς και Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς-Όκλαντ Αθλέτικς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα άλλα οκτώ ματς.

Keywords
Τυχαία Θέματα