Νασρί: «Να αλλάξει τακτική η Άρσεναλ»

Ο Σαμίρ Νασρί θεωρεί ότι η πρώην ομάδα του, Άρσεναλ πρέπει να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Μακριά από τις καλές εμφανίσεις έχει μείνει το τελευταίο διάστημα η Άρσεναλ. Ένας πρώην «κανονιέρης», ο Σαμίρ Νασρί μιλώντας στα Μέσα της Αγγλίας για την πορεία της πρώην ομάδας του, είπε ότι πρέπει να αλλάξει τακτική.

«Μερικές φορές μετρούν μονάχα οι βαθμοί και όχι η εμφάνιση. Μπορεί να παίξεις πολύ άσχημο ποδόσφαιρο,

αν όμως καταφέρεις να πάρεις τη νίκη είναι πολύ σημαντικό. Τι να το κάνεις το θέαμα αν στο φινάλε χάνεις το παιχνίδι; Η Άρσεναλ είναι τρανή απόδειξη αυτού. Η ομάδα παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο, είναι άλλωστε στη φιλοσοφία της, αλλά στο φινάλε της σεζόν θα μετράει εφτά σεζόν χωρίς τρόπαια! Είναι δύσκολο να αλλάξεις αγωνιστική νοοτροπία, αλλά θα πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη ο προπονητής», είπε αρχικά.

Για την αλλαγή ομάδας το προηγούμενο καλοκαίρι είπε: «Είναι πάντα δύσκολη η αλλαγή ομάδας, αλλά καλείσαι να ανταπεξέλθεις. Χρειάζεται να συμμετέχεις σε σταθερή βάση και εγώ δεν το έχω καταφέρει αυτό μέχρι στιγμής. Θα αποδείξω όμως ότι δεν έκανα λάθος που ήρθα στη Μάντσεστερ Σίτι. Σύντομα θα δείτε έναν πολύ καλό Νασρί. Είμαι αισιόδοξος, έχω αυτοπεποίθηση και θέλω να τα καταφέρω».

Keywords
Τυχαία Θέματα