Μορφέσης: «Υποσχέθηκαν πολλά, αλλά μας έχουν ξεχάσει»

Πέντε μήνες μετά το χρυσό στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Μορφέσης εκφράζει την απογοήτευσή του

Λίγο πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν ο ομοσπονδιακός τεχνικός δηλώνει στην εφημερίδα «Goal» πως κανένα πρόβλημα δεν έχει λυθεί: «Οι αθλήτριες είναι απογοητευμένες από τη στάση των παραγόντων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Οπως συμβαίνει κι όσο τα φώτα είναι ανοιχτά, ακούσαμε πολλά από τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού Πάνο Μπιτσαξή, αλλά και από τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Νικητιάδη, ο οποίος έλεγε ότι αυτή η ομάδα είναι η κορωνίδα

του ελληνικού αθλητισμού. Τώρα που τα φώτα έχουν σβήσει μας έχουν ξεχάσει. Τόσο εγώ όσο και οι παίκτριες τούς ψάχνουμε τρεις μήνες στο τηλέφωνο και δεν μπορούμε να τους βρούμε»

Αναφερόμενος στο θέμα των κολυμβητηρίων είπε: «Στη Σχολή Ευελπίδων είναι καλά, τα απογεύματα στο Παπαστράτειο έχουμε μόνο μιάμιση ώρα στη διάθεσή μας, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο».

Για την προετοιμασία είπε: «Θα δώσουμε ελάχιστα φιλικά παιχνίδια, ουσιαστικά τους τρεις αγώνες στο "Θέτις Καπ" και θα πάμε στο Αϊντχόφεν οριακά για να δώσουμε τις μάχες στο Ευρωπαϊκό. Η ομάδα έχει κερδίσει σε ψυχολογία, αυτοπεποίθηση και σεβασμό μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, αλλά δεν φτάνουν μόνο αυτά. Πλέον όλοι θα μας περιμένουν για να κερδίσουν την παγκόσμια πρωταθλήτρια. Η ομάδα θα παίξει με την πείρα που έχει αποκτήσει, αλλά ειδικά στη γυναικεία υδατοσφαίριση όλα είναι ρευστά. Πέρα από την καλή αγωνιστική κατάσταση και την απουσία τραυματισμών, χρειάζεται και τύχη και να σε βοηθήσουν οι συγκυρίες».

Για την πιθανή συμμετοχή της Αντιγόνης Ρουμπέση: «Ξέρουμε ότι δεν θα είναι απόλυτα έτοιμη στο Ευρωπαϊκό, αλλά είναι μια απαραίτητη παίκτρια για την εθνική ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα