«Μόνο οι ΑΕΚτζήδες μπορούν να σώσουν την ΚΑΕ»

21:22 6/6/2012 - Πηγή: OnSports

Αξέχαστη έχει μείνει σε όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ η κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος της ομάδας, πριν από δέκα χρόνια.

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα ετών από τη συγκεκριμένη επιτυχία (05/06/2002) η ΑΕΚ Στοκχόλμης εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία αναφέρεται στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΚΑΕ και επαναλαμβάνει πως μόνο οι φίλαθλοι μπορούν να τη σώσουν: «Εκείνη

την ημέρα δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Ευχόμαστε στην ΑΕΚ να ξαναπάρει πρωτάθλημα και να χαρούμε, όπως χαρήκαμε εκείνη την ημέρα. Όλοι να είναι κοντά στην ΚΑΕ ΑΕΚ για να την κάνουνε μεγάλη, όπως ήταν παλιά. Η ΚΑΕ ΑΕΚ θέλει στήριξη από τον κόσμο της. Μόνο οι ΑΕΚτζήδες μπορούν να σώσουν την ΚΑΕ ΑΕΚ και όχι άλλος ή άλλοι».

Η ΑΕΚ Στοκχόλμης αναφέρεται και στα δικά της οικονομικά προβλήματα, με το μέλλον της να προμηνύεται δυσοίωνο, αφού όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται: «Έχουμε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα (11/06). Θα κάνουμε την τελευταία προσπάθεια για να βρούμε τα λεφτά. Το καράβι της ΑΕΚ Στοκχόλμης βουλιάζει σιγά σιγά».

Keywords
Τυχαία Θέματα