Μοίρασαν δώρα και χαμόγελα

Οι παίκτες των ομάδων βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου και του Παμβοχαϊκού μοίρασαν δώρα στην Στέγη Ανηλίκων Σύρου.

Οι επισκέψεις αγάπης της ΕΣΑΠ συνεχίστηκαν σήμερα το πρωί, όπου αθλητές και παράγοντες του Φοίνικα Σύρου και του Παμβοχαϊκού επισκέφθηκαν την Στέγη Ανηλίκων Σύρου, μοιράζοντας δώρα και κυρίως προσφέροντας χαρά στα μικρά παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για αρκετή ώρα μαζί τους.

Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους και ο ενθουσιασμός τους όταν άνοιγαν τα δώρα αποτέλεσε την καλύτερη ανταμοιβή

για τους αθλητές και τους παράγοντες και σίγουρα άξιζε και με το παραπάνω τα λίγα λεπτά που αφιέρωσαν για να προσφέρουν χαρά στα παιδιά.

Η αντιπροσωπεία των παικτών, με επικεφαλής τον πρόεδρο της Επιτροπής Πρωταθλήματος της ΕΣΑΠ Γιώργο Λεονταρίτη, αποτελούταν από τους Αντώνη Θάνο, Ηλία Λάππα, Δημήτρη Σουλτανόπουλο και Ζένια Γκόρτσανιουκ του Φοίνικα και τους Σπύρο Μιχαήλογλου, Θανάση Κούλα, Μιχάλη Λιόντα και Κώστα Μπάκα του Παμβοχαϊκού.

«Πρόκειται για μία όμορφη και ανθρώπινη πρωτοβουλία της ΕΣΑΠ με την πραγματοποίηση επισκέψεων αγάπης σε τέτοια ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα όπου υπάρχουν ομάδες της Α1. Πρόκειται για μια χειρονομία ανθρωπιάς» τόνισε ο Γιώργος Λεονταρίτης και πρόσθεσε: «Στη Σύρο αποφασίσαμε να έρθουμε στη Στέγη Ανηλίκων γιατί πιστεύουμε ότι αυτά παιδιά, ειδικά αυτές τις μέρες, έχουν περισσότερη ανάγκη από λίγη αγάπη και στοργή.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και ελπίζω, όταν μεγαλώσουν αυτά τα παιδιά να βρουν μια Ελλάδα διαφορετική από αυτή που ζούμε σήμερα. Αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις να σκεφτούν λίγο τον απλό κόσμο και ιδιαίτερα τα παιδιά και να αποφασίζουν διαφορετικά. Μακάρι αυτά τα παιδιά να βρουν ευτυχία στη ζωή τους και να μπορέσουν να ζήσουν με αξιοπρέπεια».

Εκ μέρους των παικτών μίλησαν οι Αντώνης Θάνος και Ζένια Γκόρτσανιουκ.

«Το 2011 έφτασε στο τέλος του και το 2012 που έρχεται εύχομαι να φέρει υγεία σε όλο τον κόσμο. Σήμερα βρεθήκαμε εδώ για να μοιράσουμε δώρα και να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά που το έχουν περισσότερη ανάγκη, ειδικά αυτές τις μέρες. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της Στέγης για την προσπάθεια που κάνουν και όλα αυτά που προσφέρουν στα παιδιά» είπε ο πρώτος με τον δεύτερο να σημειώνει:

«Εύχομαι στα παιδιά να ζήσουν πολλές τέτοιες στιγμές, να τους φέρνουν πάντα δώρα και χαρά. Όλο ο κόσμος πρέπει να βοηθά και να ενισχύει τέτοιες προσπάθειες και όχι μόνο αυτές τις μέρες. Είναι πολύ σημαντικές οι στιγμές αυτές για τα παιδιά, θα τα θυμούνται όταν μεγαλώσουν. Τους εύχομαι ότι καλύτερο όχι μόνο για το 2012, αλλά για όλη τους τη ζωή».

Keywords
Τυχαία Θέματα