Μια παρένθεση και μόνο... (photos)

22:07 3/6/2012 - Πηγή: OnSports

Η επόμενη μέρα της απώλειας του τίτλου από τον Ολυμπιακό σαφώς και έχει προκαλέσει απογοήτευση στις τάξεις του Παναθηναϊκού, αλλά ταυτόχρονα και την επιθυμία της μεγάλης επιστροφής στους τίτλους και της συνέχισης της «πράσινης» αυτοκρατορίας.

Στις τάξεις της ΚΑΕ, αλλά και των οπαδών, η ήττα στον 5ο τελικό από τον Ολυμπιακό,

αλλά και η απώλεια της Ευρωλίγκας, χαρακτηρίζονται ως μια παρένθεση και μόνο στη συλλογή εγχώριων και ευρωπαϊκών τροπαίων.

Η παραμονή και μόνο της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ηγεσία των «πρασίνων» αποτελεί την εγγύηση για τη διατήρηση των κεκτημένων. Και μετά την πρόθεση που εξέφρασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού», αντιλαμβάνεται εύκολα και ο πλέον απαιτητικός οπαδός του «εξάστερου» ότι τα... καλύτερα έρχονται.

Στη διάρκεια της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθούν όλες εκείνες οι συζητήσεις που απαιτούνται για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού και την έναρξη του σχεδιασμού, βάσει του οποίου θα κινηθούν οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο, με στόχο σαφή και ξεκάθαρο: Τη δημιουργία του Παναθηναϊκού της νέας εποχής που στο πέρασμά του θα σαρώνει όλους τους τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Συνεχίζοντας μετά τη φετινή παρένθεση και με απόλυτη συνέπεια αυτό που έχει συνηθίσει τον κόσμο του...

Keywords
Τυχαία Θέματα