Μία ακόμα ήττα για την Ελλάδα

Η ελληνική ομάδα πόλο των γυναικών ηττήθηκε αυτήν την φορά από τη Ρωσία με 13-8 κατά τη διάρκεια της 4ης ημέρας του διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας «10ο Κιρίσι Καπ».

Προβλημάτισε για ένα ακόμα παιχνίδι η ελληνική ομάδα πόλο των γυναικών στο Κιρίσι, γνωρίζοντας την ήττα από τη Ρωσία με 13-8. Ωστόσο, είναι ακόμα περίοδος προετοιμασίας με τον Γιώργο Μορφέση να δοκιμάζει διάφορα σχήματα και στοιχεία σε άμυνα και επίθεση, οπότε τα λάθη στηρίζονται σε αυτό το πλαίσιο.

Εξάλλου,

μέχρι τις 15 Απριλίου οπότε ξεκινά το Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να διορθωθούν τα όποια λάθη.

Τα 8λεπτα: 2-5, 2-4, 1-2, 3-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδόνη, Ψούνη, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη 2, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 1, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 1, Λαρά 1, Μπενέκου.

ΡΩΣΙΑ (Αλεξάντρ Καμπάνοφ): Κοβτονουβσκάι, Φεντότοβα 2,Προκόφιεβα 4, Κόνουκ 2, Αντόνοβα 2, Ζελέντσοβα 1, Λισούνοβα, Κοχριάκοβα, Τανκέεβα, Μπελιάεβα 1, Ιβάνοβα 1, Κουρότσκινα, Ουστίκινα.

Διαιτητές: Σέρινταν (Ιρλανδία), Μπλάνκο (Ιταλία).

Η Εθνική μας αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή στις 8 το πρωί (ώρα Ελλάδας) την Ολλανδία στο τελευταίο της παιχνίδι στο τουρνουά.

Keywords
Τυχαία Θέματα