Μεγάλη νίκη της Χετάφε υπέρ της... Ρεάλ

Η Χετάφε, αν και «πολιορκήθηκε» από την Μπαρτσελόνα, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 και να ευνοήσει βαθμολογικά την συμπολίτισσα της, την Ρεάλ.

Φυσικά, η ίδια η νικήτρια του αποψινού (26/11) αγώνα ωφελήθηκε από τους τρεις βαθμούς, αφού με αυτούς έφθασε στους 13 και πήρε μεγάλη... ανάσα στην μάχη αποφυγής του υποβιβασμού. Ο σύλλογος της ισπανικής πρωτεύουσας πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 67ο λεπτό, όταν ένα κόρνερ του Σαράμπια έφθασε στο κεφάλι του Βαλέρα, πριν

καταλήξει στα δίχτυα του Βαλντές.

Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο, αφού οι γηπεδούχοι παραχώρησαν αρκετές ευκαιρίες στους «μπλαουγκράνα», οι οποίοι, όμως, δεν τις τελείωσαν. Μάλιστα, στα τελευταία λεπτά, η Χετάφε προσέγγισε το 2-0, αφού οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ρίσκαραν με σκοπό την ισοφάριση, την οποία πλησίασαν στο 93ο λεπτό, όταν ο Μέσι σημάδεψε το δοκάρι.

Πέρα από την Χετάφε, με ιδιαίτερη χαρά παρακολούθησαν τις παραπάνω εξελίξεις οι άνθρωποι της Ρεάλ. Πλέον, η «βασίλισσα» έχει απόσταση έξι βαθμών από την Μπαρτσελόνα. Αυτή η απόσταση μπορεί να χαρακτηριστεί σημαντική, αφού το ισπανικό πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στην 13η αγωνιστική.

Χετάφε: Μόγια, Λόπεζ, Ντίαζ, Μανέ (49' Λόπο), Βαλέρα, Λασέν, Μίτσελ (92' Ροντρίγκεζ), Κάστρο, Σαράμπια (84' Σαραμπία), Μίκου, Κασκέρο.
Μπαρτσελόνα: Βαλντές, Αμπιντάλ, Πικέ, Μάξουελ (72' Κουένκα), Ντάνι Άλβες, Μπουσκέτς, Τιάγκο Αλκαντάρα (65' Κεϊτά), Τσάβι, Βίγια, Μέσι, Σάντεζ (72' Πέδρο).

Keywords
Τυχαία Θέματα