Με home run του Will Middlebrooks οι Μπόστον Ρεντ Σοξ

Ο… αντικαταστάτης του Κέβιν Γιούκιλις, Will Middlebrooks, πρωταγωνίστησε στο 8-4 των Μπόστον Ρεντ Σοξ εναντίον των Ατλάντα Μπρέιβς.

Συγκεκριμένα πέτυχε το μοναδικό home run της αναμέτρησης με ένα από τα τρία hits του. Έτσι βοήθησε τον Franklin Morales (1-1) να πάρει την πρώτη του φετινή νίκη. Επίσης, τρία hits και δύο RBIs είχε ο Dustin Pedroia.

Ένα hit σε δύο προσπάθειες πέτυχε ο Τζορτζ

Κοτταράς, αλλά οι Μιλγουόκι Μπρούερς ηττήθηκαν με 8-6 από τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ. Άλλωστε ο Dayan Viciedo είχε ένα home run και τέσσερα RBIs συμβάλλοντας στην ανατροπή του σκορ, την οποία πιστοποίησε ο Alex Rios με το νικητήριο single στο έβδομο inning. Την ήττα χρεώθηκε ο Jose Veras (3-3) σαν τρίτος pitcher, ενώ ο Addison Reed συμπλήρωσε εννέα saves.

Ο Raul Ibanez ισοφάρισε με τριπλό home run και ο Eric Chavez ακολούθησε με το νικητήριο αντίστοιχο χτύπημα του 4-3 των Νιου Γιορκ Γιάνκις επί των Νιου Γιορκ Μετς. Έτσι οι Γιάνκις πήραν την τέταρτη συνεχόμενή τους νίκη σε ματς του Subway Series. Για τους Μετς ο Kirk Nieuwenhuis σημείωσε ατομικό home run, αλλά η ομάδα του απώλεσε το αρχικό της προβάδισμα. Εν τέλει, ο Rafael Soriano έφτασε στα 14 saves σαν έκτος pitcher των Γιάνκις.

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Chris Capuano (9-2) στο 3-1 των Λος Άντζελες Ντότζερς σε βάρος των Λος Άντζελες Έιντζελς. Συγκεκριμένα «έβγαλε» επτά innings και κέρδισε τον Ervin Santana (4-8). To όγδοο inning «καθάρισε» ο Ronald Belisario, ενώ ο Kenley Jansen ακολούθησε με τέλειο ένατο και το δωδέκατό του save.

Με one-hitter έφτασε στο έβδομο inning o Edwin Jackson (4-4) και οδήγησε τους Ουάσινγκτον Νάσιοναλς στο 3-1 επί των Μπάλτιμορ Όριολς. Ο Adam Jones μείωσε με ατομικό home run σε 3-1, αλλά ο Sean Burnett στο όγδοο inning και ο Tyler Clippard με το δωδέκατό save του στο ένατο απέτρεψαν την ανατροπή. Νωρίτερα ο Adam La Roche είχε πετύχει home run για τους «πρωτευουσιάνους».

Σαν έβδομος pitcher o Clay Hensley συμπλήρωσε δύο saves, αφού κράτησε το 9-8 των Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς εναντίον των Όκλαντ Αθλέτικς. Οι τρεις προηγούμενοι pitchers του ένατου inning δέχθηκαν τέσσερα 2-out runs! Εν τέλει ο Madison Bumgarner (8-4) πήρε τη νίκη, αν και δέχθηκε 11 hits σε έξι innings. Ανάμεσα σε αυτά ήταν τα home runs των Josh Reddick και Jonny Gomes. Για τους «γίγαντες» αντίστοιχα χτυπήματα σημείωσαν οι Brandon Belt και Buster Posey.

Σε εξέλιξη είναι τα Σαν Ντιέγκο Πάντρες-Σιάτλ Μάρινερς και Αριζόνα Ντάιμοντμπακς-Σικάγο Καμπς. Νωρίτερα ολοκληρώθηκαν τα πρώτα επτά παιχνίδια του σημερινού προγράμματος του MLB.

Keywords
Τυχαία Θέματα