Με ευρωπαϊκή… φόρα στη Νέα Σμύρνη

Η μεγάλη νίκη επί της Ντόρτμουντ ανήκει ήδη στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό ο οποίος θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στις εγχώριες διοργανώσεις κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (23/10), μετά την κακή εμφάνιση και ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο

Ερνέστο Βαλβέρδε, εκτός από την κούραση που δεδομένα υπάρχει από την υπερπροσπάθεια κόντρα στους Γερμανούς, έχει να αντιμετωπίσει για μία ακόμα φορά και τις αρκετές απουσίες, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Τοροσίδη, Γέστε, Φέισα (συνέχισαν και σήμερα τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν), Φουστέρ (παρέμεινε στο σπίτι του για να αναρρώσει από τον σοβαρό τραυματισμό του στα πλευρά), αλλά και του τιμωρημένου Μοντέστο που αντίκρισε την κόκκινη κάρτα κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Μετά το τέλος της προπόνησης με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την αναμέτρηση με τους «κυανέρυθρους», ο Ισπανός τεχνικός ο οποίος προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Μόνχε για πρώτη φορά (αφού τα κουκιά είναι μετρημένα) ευελπιστώντας οι ποδοσφαιριστές του να αντιμετωπίσουν τον αγώνα με την ίδια νοοτροπία όπως κόντρα στην Ντόρτμουντ, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 «εκλεκτών» της αποστολής:

Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Εκτός έμειναν όπως αναμενόταν οι: Τοροσίδης, Δασκαλάκης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Μοδέστο, Ζαραδούκας, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος και Παπάζογλου, οι οποίοι έχουν πάλι ραντεβού (πλην του Φουστέρ) στις 10:30.

Keywords
Τυχαία Θέματα