Με Grand Slam του David Ortiz οι Μπόστον Ρεντ Σοξ

Εκπληκτική εμφάνιση έκαναν οι Μπόστον Ρεντ Σοξ και συνέτριψαν με 15-5 τους Μαϊάμι Μάρλινς.

Ο David Ortiz ξεχώρισε με Grand Slam. Επίσης, οι Mike Aviles, Jarod Saltamacchia και Will Middlebrooks σημείωσαν home runs. Ο τελευταίος, μάλιστα, αντικατέστησε σαν pinch-hitter τον Κέβιν Γιούκιλις, που είχε 2/3 hits! Έτσι ο Felix

Doupront (8-3) πήρε μία εύκολη νίκη σε βάρος του Ricky Nolasco (6-6), ενώ οι Μάρλινς συμπλήρωσαν δώδεκα ήττες σε 14 ματς.

Με τη βοήθεια τριών relievers, ο Gavin Floyd (5-7) οδήγησε τους Σικάγο Ουάιτ Σοξ στο 7-0 επί των συμπολιτών Καμπς. Έτσι οι «άσπρες κάλτσες» απέφυγαν τριπλό sweep στο ντέρμπι της «πόλης των ανέμων». Επιθετικά ξεχώρισε ο Gordon Beckham με τριπλό home run και τέσσερα RBIs. Από την πλευρά του, ο Randy Wells (1-2) άντεξε μόλις μέχρι το τέταρτο inning.

O Todd Helton έκανε μοιραίο λάθος στην τελευταία φάση της αναμέτρησης και επέτρεψε στους Φιλαδέλφεια Φίλις να κερδίσουν με 7-6 τους Κολοράντο Ρόκις. Ο Rafael Betancourt (1-3) δεν κράτησε το 6-5 υπέρ της ομάδας του στο ένατο inning, αν και απέκλεισε τους πρώτους δύο hitters! Τελικά ηττήθηκε από το grounder του Placido Polanco, τον οποίο δεν μπόρεσε να ταγκάρει ο Helton στην πρώτη βάση. Νωρίτερα ο Michael Martinez σημείωσε home run για τους νικητές, ενώ οι Wilin Rosario, Chris Nelson και Michael Cuddyer πέτυχαν αντίστοιχα χτυπήματα για τους Ρόκις.

Σε εξέλιξη είναι τα Όκλαντ Αθλέτικς-Λος Άντζελες Ντότζερς και Λος Άντζελες Έιντζελς-Σαν Φρανσίσκο Τζάιαντς, τα οποία ολοκληρώνουν το σημερινό πρόγραμμα του MLB. Νωρίτερα τελείωσαν τα πρώτα 13 παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα