Μάζης: «Όσο μεγαλώνουμε να κάνουμε αυτοκριτική» (video)

Ο έμπειρος αμυντικός του Ολυμπιακού Δημήτρης Μάζης αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από τον τελικό του Κυπέλλου, στη διαιτησία του ημιτελικού με τη Βουλιαγμένη και στο κομμάτι Εθνική.

Ο Δημήτρης Μάζης κάνει την αυτοκριτική του και αναφέρεται στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον τελικό του Κυπέλλου, στις δύο φιναλίστ της διοργάνωσης στο Αργοστόλι και στο κομμάτι εθνική.

«Δεν

θα συμφωνήσω στο ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση ο Νίκος. Ο Νίκος στα περισσότερα γκολ δεν είχε καν ευθύνη. Φέτος, έχουμε κάνει φανταστικά παιχνίδια αλλά έχουμε και κάποια κενά, κάποια δικαιολογημένα. Σαν ομάδα έχουμε τρωτά σημεία. Δεν έχει την ποιότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Χάσαμε παραπάνω ενέργεια που θα έπρεπε μετά τους ημιτελικούς με την Χίο», είπε αρχικά ο Δημήτρης Μάζης.

Και συνέχισε: «Καλούμαστε στο πρωτάθλημα να υπερασπιστούμε τον τίτλο του πρωταθλητή».

Αναφορικά με την αποβολή του Κώστα Τσαλκάνη στον ημιτελικό με τη Βουλιαγμένη, είπε: «Δεν ήμουν κοντά στην φάση δυστυχώς, δεν μπορώ να το σχολιάσω. Έχω καταλήξει τον τελευταίο χρόνο, γιατί καλό είναι όσο μεγαλώνουμε να κάνουμε και την αυτοκριτική μας και να βελτιωνόμαστε. Έχω πάρει την απόφαση φέτος να μην κάνω κανένα σχόλιο για τους διαιτητές, πριν δω το παιχνίδι σε βίντεο. Να έχω μία δεύτερη εικόνα γιατί έχω πιάσει αρκετές φορές τον εαυτό μου να κάνω λάθη. Δεν μου άρεσε η εικόνα του εαυτού μου καθόλου στο περσινό Final 4 για όσους το είδατε, οπότε κάνοντας αυτοκριτική δεν θέλω να σχολιάσω τώρα».

Σχετικά με τον σημερινό τελικό: «Για μένα είναι ένα ωραίο παιχνίδι. Έχω συναισθήματα και για τις δύο ομάδες. Στη Βουλιαγμένη καθιερώθηκα, η δε Χίος έχει άτομα συμπαθείς και οικεία. Αγωνιστικά, η Χίος μετά από πολλά σκαμπανεβάσματα και την προσπάθεια του προέδρου έχει την τελευταία ευκαιρία να πάρει κάτι. Σταθερή πορεία έχει η Βουλιαγμένη από την άλλη πλευρά».

Για το κεφάλαιο Εθνική: «Δεν έχω ακούσει ποτέ κάποιον αθλητή να κάνει αυτοπρόσκληση στην Εθνική ομάδα οπότε δεν θα το σχολιάσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα