Ματσάρα στο «Μπερναμπέου», 5-2 η Ρεάλ τον ΑΠΟΕΛ

23:56 4/4/2012 - Πηγή: OnSports

Ο… τελευταίος χορός του ΑΠΟΕΛ στο Champions League ήταν άκρως θεαματικός με τη Ρεάλ Μαδρίτης να επικρατεί 5-2 των πρωταθλητών Κύπρου.

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού Champions League διεξήχθη στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»

όπου η Ρεάλ Μαδρίτης, φιλοξένησε τον ΑΠΟΕΛ στην τελευταία του εμφάνιση στη διοργάνωση για τη φετινή χρονιά.

Οι δύο ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα, με τους «μερένγκες» να επικρατούν 5-2 του ΑΠΟΕΛ. Η «βασίλισσα» ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Κακά να κάνει ένα φανταστικό σουτ και να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Ο ΑΠΟΕΛ όμως, από την πλευρά του, δεν παράτησε το παιχνίδι και στο 67’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 με ωραίο πλασέ του Γκουστάβο Μαντούκα, ο οποίος πέτυχε το τέταρτό του τέρμα στη φετινή σεζόν στο Champions League. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι πήρε τρελό ρυθμό και σημειώθηκαν ακόμα τέσσερα τέρματα.

Ο Ρονάλντο στο 75’ με φανταστική εκτέλεση φάουλ, ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, για να έρθει ο Καγιεχόν πέντε λεπτά αργότερα να κάνει το 4-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι, με τον Σολάρι να μειώνει σε 4-2. Ωστόσο, στο 84 ‘ ο Ντι Μαρία με πολύ ωραία λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 5-2, με τον ΑΠΟΕΛ να αποχωρεί από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με μία πολύ όμορφη παράσταση όπου οι φίλοι του που ταξίδεψαν εκεί απόλαυσαν κάθε λεπτό της αναμέτρησης.

Το Onsports σας μετέφερε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης: Ρεάλ Μαδρίτης – ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα