Ματς – αγγαρεία και διεκδίκηση 5ης θέσης για την Εθνική

Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε με 21-9 του Καζακστάν και πλέον θα διεκδικήσει την 5η θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέστης.

Χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε με 21-9 του Καζακστάν και αύριο (22/4) στις 11 το πρωί θα διεκδικήσει την 5η θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά της Τεργέσης.

Το Ολυμπιακό εισιτήριο χάθηκε μεν, ωστόσο ουδείς μπορεί να κατηγορήσει τις διεθνείς μας, όταν οι ίδιες παίκτριες πέρσι το καλοκαίρι

έφεραν την Ελλάδα στο πρώτο σκαλί του βάθρου παγκοσμίως –μοναδική εξαίρεση η δεύτερη τερματοφύλακας- όταν η ίδια ομάδα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο τον περασμένο Γενάρη στο Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν.

Τα 8λεπτα: 7-1, 4-4, 6-2, 4-2

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου (Διαμαντοπούλου Χρ.), Τσουκαλά 6, Μελιδόνη 2, Ψούνη, Λιόση 2, Αβραμίδου 1, Ασημάκη 4, Ρουμπέση, Γερόλυμου 1, Μανωλιουδάκη 2, Αντωνάκου 2, Λαρά 1.

ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ (Σαζίκιν): Ριτόβα (Κρασίκοβα), Τσεγκοντάγεβα 1, Ακιλμπάγεβα 2, Τούροβα 1, Βασίλιεβα, Ζούμπκοβα 1, Αλεξαντρόβα, Γκαρίγεβα, Γιακάεβα 1, Γκριτσένκο 3, Ροζέντσεβα, Μαρίνα.

Διαβάστε ακόμα:

Μπιτσαξής: «Αξίζει σεβασμός στην Εθνική πόλο γυναικών»

Αντωνάκου: «Όχι δάκρυα για αυτήν την ομάδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα