Μάντζιος: «Δεν μπορούσε να γεφυρωθεί το χάσμα με Πανιώνιο»

12:04 3/5/2012 - Πηγή: OnSports

Συνέντευξη στο κρατικό ραδιόφωνο παραχώρησε ο Άκης Μάντζιος, στην οποία αναφέρθηκε στο «διαζύγιό» του με τον Πανιώνιο και αφού ξεκαθάρισε πως ήταν ότι καλύτερο και για τις δυο πλευρές, δήλωσε έτοιμος για νέες προκλήσεις στην καριέρα του!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στη σημερινή (03/05) συνέντευξη του στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ»:

Για την αποχώρησή του από τον Πανιώνιο: «Η συνεργασία μας έληξε γιατί μας χώριζαν κάποια πράγματα που δεν μπορούσαν να γεφυρωθούν. Ήταν εσωτερικά θέματα που δεν

μπορούσαν να ξεπεραστούν και ήταν ότι καλύτερο και για τους δυο να λήξει η συνεργασία μας. Δεν πρέπει να στεκόμαστε σε πρόσωπα στον Πανιώνιο. Θα υπάρξει συνέχεια και για την ομάδα αλλά και για εμένα. Από εκεί και πέρα γνωρίζαμε ότι το μπάτζετ θα είναι περιορισμένο και πως η ομάδα θα παίξει με νέα παιδιά. Πάντα μια συνεργασία μπορεί να τελειώσει καλά ή όχι αλλά θεωρώ ότι ο Πανιώνιος οφείλει και πρέπει να προχωρήσει γρήγορα, να ξεπεράσει τα προβλήματά του και να συνεχίσει».

Για το ενδεχόμενο αν τον ξαναφωνάξουν να πάει στον Πανιώνιο: «Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν λες ποτέ. Ειδικά σε μια ομάδα όπως ο Πανιώνιος και ανεξάρτητα από τα χρόνια που έχω περάσει εκεί. Βέβαια, είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι τέτοιο».

Για το αν έχει βρει την επόμενη ομάδα: «Όχι, δεν ξέρω ακόμα που θα είμαι του χρόνου. Δεν έχω κάτι στα χέρια μου. Θα δούμε τι προτάσεις θα υπάρξουν και κατ’ επέκταση το τι θα γίνει. Ήρθε η ώρα να κάνω κι εγώ ένα βήμα παραπάνω».

Για το αν βλέπει την επόμενη ημέρα των ελληνικών ομάδων να περιλαμβάνει νέους παίκτες και μειωμένο μπάτζετ: «Είτε αναγκαστικά είτε όχι οι περισσότερες ομάδες θα πάνε στην λογική αυτή. Τα οικονομικά δεδομένα είναι πολύ δύσκολα για τις περισσότερες ομάδες και θα πάνε σε τέτοιες λύσεις. Θα είναι καλό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα